به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین جشنواره استانی شعر بسیج با حضور جمعی از مسئولان و علاقمندان شعر و ادب در تالار غدیر برگزار شد.
در این جشنواره، محمود ملک ثابت شاعر پیشکسوت حوزه هنری استان یزد توانست در موضوع بیداری اسلامی در گروه سنی بالای 35 سال رتبه اول را از آن خود کند.
بیداری اسلامی، بازخوانی ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی، جهاد اقتصادی و مضامین آیینی، اجتماعی و عاشقانه از محورهای موضوعی این جشنواره بود.
111 شاعر استان یزد 320 اثر خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کرده بودند که پس از مرحله داوری، 28 اثر برتر انتخاب شد که در هر موضوع 12، 9 و هفت نفر به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
در این مراسم از هفت شاعر پیشکسوت استان یزد و برگزیدگان پنجمین جشنواره استانی شعر بسیج با اهدای جوایز و لوح تقدیر، تجلیل شد.
نفرات اول شعر بسیج استان یزد در جشنواره سراسری که همزمان با هفته دفاع مقدس به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار می شود، به رقابت خواهند پرداخت.
نظر شما