به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو بی بی سی، آمریکا به شهروندان خود توصیه کرده در صورتی که برنامه سفر به لندن و دیگر شهرهای انگلیس را دارند موارد و نکاتی را رعایت کنند.
این اقدام آمریکا در پی آن مطرح می شود که خشونت ها برای پنجمین روز متوالی در لندن و دیگر شهرهای انگلیس از جمله بیرمنگام ادامه دارد.
چهارم اوت "مارک دوگان" پدر چهار فرزند در محله تاتنهام لندن کشته شد. پس از این رویداد خانواده وی به همراه دوستان خانوادگی اقدام به برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز کردند، اما شیوه برخورد پلیس با این ماجرا سبب شد تا روند تحولات به شیوه ای خشونت آمیز پیش برود به طوری که با گذشت چند روز نه تنها اوضاع آرام نشده بلکه سه نفر دیگر به کشته ها اضافه شده است.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس امروز درپی افزایش خشونت ها دستور داد تا احتمال استفاده از ماشین های آب پاش را بررسی کنند.
کامرون گفت که انگلیس اجازه نخواهد داد تا "فرهنگ ترس" در خیابان ها حاکم شود و هر اقدام لازمی را برای اعاده نظم انجام خواهد داد.


نظر شما