۲۰ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۳۵

جمشیدی:

سواحل بوشهر آلوده است/ ایجاد 9 مجموعه ورزشی ساحلی در بوشهر

سواحل  بوشهر آلوده است/ ایجاد 9 مجموعه ورزشی ساحلی در بوشهر

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل تربیت بدنی بوشهر گفت: دریا در حوزه شهری بوشهر آلوده است و این آلودگی به تایید مسئولان محیط زیست نیز رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جمشیدی شامگاه چهارشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران ورزشی استان بوشهر با بیان اینکه تنها یک پلاژ جهت شنا در دریا در بوشهر وجود دارد، اظهارداشت: در سفر سوم ریاست جمهوری ایجاد 9 مجموعه ورزشی ساحلی در استان بوشهر مصوب شده است که مجموعه ورزشی ساحلی گناوه به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: همچنین در شورای عالی ورزش استان مصوب شد برای هر هفت شهرستان ساحلی استان پلاژ ایجاد خواهد شد و برای شهرستانهای جم و دشتستان که فاقد ساحل هستند به میزان اعتبار اختصاص یافته در شهرستان های ساحلی در این شهرستان در عوض استخر و سالن ورزشی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی استان ورزشهای آبی و ساحلی است، گفت: استان بوشهر بیش از 700 کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس دارد که موهبتی است که باید از آن بهره و استفاده لازم را ببریم.

مدیرکل تربیت بدنی استان بوشهر با بیان این که طی سالیان اخیر زیرساختهای بسیار خوبی در بخش ورزش استان ایجاد شده است، گفت: متاسفانه در شهر بوشهر به دلیل نبود زمین از زیرساختهای مناسب ورزشی در این شهر برخوردار نیستیم اما با تدابیر در نظر گرفته سعی در رفع این مشکل خواهیم داشت.

جمشیدی اضافه کرد: فضای خوابگاهی بسیار خوبی در مرکز استان ایجاد شده است اما متاسفانه از فضای ورزشی مناسبی در شهر بوشهر برخوردار نیستیم.

مدیرکل تربیت بدنی استان از ایجاد یک مجتمع ورزشی شامل استخر، سالن چهار هزار نفره و زورخانه در شهر بوشهر خبر داد.

وی از بهره برداری ورزشگاه 15 هزار نفری بوشهر در نیمه اول سال 92 خبر داد و گفت: با اقدامات و پیگیری های اخیر در خصوص اعتبارات ورزشگاه 15 هزار نفری بوشهر، امیدواریم این مجموعه تا نیمه اول سال 1392 به بهره برداری برسد.

جمشیدی با بیان اینکه اعتبار این ورزشگاه تاکنون یک میلیارد و 800 میلیون تومان بوده که جوابگوی این پروژه نبوده است، اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده امسال 4.5 میلیارد تومان از اعتبارات ملی و 3 میلیارد تومان از بودجه استان برای ورزشگاه 15 هزار نفری پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه برای ساخت کامل این ورزشگاه به 7.5 میلیارد تومان و حضور پیمانکاران قوی نیاز است، اظهارداشت: امسال زمان سرعت گرفتن ساخت این ورزشگاه خواهد بود.

مدیرکل تربیت بدنی استان بوشهر گفت: البته به دلیل ساخت و سازهای صورت گرفته توسط مردم، تنها یک ورودی در ضلع شرقی ورزشگاه باقی مانده که آنجا نیز مربوط به اراضی ملی و مردم است و با خرید آن، تلاش می کنیم یک گذر بزرگ برای این پروژه تملک کنیم.

جمشیدی در خصوص انتقاد عکاسان بوشهری از رفتار رئیس هیئت فوتبال استان نسبت به برخورد نامناسب در دیدارهای شاهین به خصوص دیدار اخیر شاهین و پرسپولیس، گفت: در حال پیگیری مسایل هستیم و قطعا به عملکرد افراد نگاه تیزبینی داریم.

کد خبر 1380707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha