پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۳۶

ارائه تسهیلات ویژه به صنوف آلاینده متقاضی خروج از شهرها

رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان از ارائه تسهیلات ویژه به صنوف آلاینده‌ای که به خارج از شهرها منتقل می‌شوند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رادمرد در خصوص انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهرها اعلام کرد: در حال حاضر ساخت مجتمع های صنفی خارج از شهر در دستور کار قرار گرفته واین امر با جدیت پیگیری می‌شود. همچنین بر اساس دستور رئیس جمهوری، وزارت کشور و استانداری‌ها موظف به همکاری با این طرح شده‌اند.

رادمرد با اشاره به فعالیت 22 مجتمع صنفی در کشور تصریح کرد: در 11 استان مجتمع‌های صنفی دایر شده و در 21 استان دیگر نیز احداث مجتمع‌های صنفی از پیشرفت خوبی برخوردار است.
 
رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان افزود: با تکمیل این مجتمع‌ها صنوف آلاینده همچون ریخته‌گران، درودگران، رنگرزان، ماشین‌فروشان و ... در این مجتمع‌ها متمرکز شده و از امکانات آن بهره خواهند برد.
 
رادمرد در خصوص تهسیلات در نظر گرفته‌شده برای صنوفی که به خارج از شهر منتقل می‌شوند، خاطرنشان کرد: صنوف منتقل‌شده می‌توانند از زیرساخت‌های موجود همچون امتیازاتی همچون آب، برق، گاز، زمین، یارانه انرژی و سایر امکانات موجود در این مجتمع‌ها استفاده کنند.
 
رئیس مرکز امور اصناف با اشاره به امکان بهره‌مندی صنوف آلاینده متقاضی برای انتقال به خارج از شهرها از وام، تصریح کرد: صنوف متقاضی در تهران می‌توانند به انتخاب خود به یکی از مجتمع‌های صنفی در کرج، شهریار، چهاردانگه و یا سمنان منتقل شوند.
کد خبر 1384767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha