داود حدیثی کارگردان، مجری طرح و تدوینگر انیمیشن "مدرسهای در جنگل" با بیان اینکه ساخت انیمیشن به صورت 3D پر هزینه تر از ساخت انیمیشن با تکنیک کات اوت است، اظهار کرد: در حال حاضر به ساختاری در تولید رسیدهام که میتوانم آثار 3D با کیفیت خوب و زمان مناسب خلق کنم.
وی با تاکید بر اینکه دنیای کودکان خوش رنگ و لعاب تر و شادتر و تخیلی تر از دنیای بزرگسالان است، گفت: اگر ابزاری پیدا کنیم که بتوانیم از طریق آن با کودک ارتباط برقرار کنیم میتوانیم حرفمان را راحت تر به کودک بگوییم و یکی از بهترین ابزارها انیمیشن است. اما متاسفانه به کار کودک و نوجوان و انیمیشن در تلویزیون آنچنان که باید اهمیت داده نمیشود در صورتی که اگر به کار کودک در سطح مدیریتی و کلان بها داده شود، میتوان آثاری با کیفیت بهتر خلق کرد.
حدیثی درباره انیمیشن جدید خود، گفت: قصه اصلی "مدرسهای در جنگل" در رابطه با تعریف و موانع و مشوقها و مسائل مربوط به خلاقیت است که در قالب داستان به آنها پرداخته میشود و ماجرای پسری است که در روز تولدش کتابی از پدرش هدیه میگیرد که خاصیت ویژهای دارد و نقاشیهای داخل آن حرکت میکنند و وارد اتاق پسر بچه میشوند و کودک نیز میتواند وارد فضای کتاب شود. در هر قسمت از انیمیشن به تناسب داستانی که اتفاق میافتد مسالهای در جنگل یا خانه رخ میدهد که پسر بچه به کمک حیوانات جنگل مساله را حل میکند.
عوامل ساخت "مدرسهای در جنگل" عبارتند از نویسنده: مهدی اسماعیلی، استوری بورد: محمود نفیسی، طراح فضا و رنگ: علی اصغر قربانی، طراح فضا و رنگ: هادی طبس، کاراکترsetup: سعید ایمانی، مدل سازی: محمد کوچکی، علی اخباری، بهمن زارعی، سعید آقاخانی، رضاشفیعی، سمیرا سید نیلچی، رنگ و بافت: امیر قاسمی، محمود فیض نژاد، میلاد مس اف، رضا شفیعی، پویا نمایی: مینو کلیایی، پیام مهماندوست، ملاحت زرین اقبال، حمید زیرکی، نورپردازی و رندر: سجاد یوسفی، کامپوزیت: محسن موسوی، دستیار تولید: زهرا بلادی.
ای انیمیشن به سفارش مرکز پویانمایی صبا برای کودکان و با تکنیک سه بعدی برای پخش از تلویزیون ساخته میشود.
نظر شما