پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

اختتامیه جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر کشور در نیشابور برگزار شد

اختتامیه جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر کشور در نیشابور برگزار شد

نیشابور - خبرگزاری مهر: بیست و نهمین جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر برگزیده کشوری در نیشابور به کار خود پایان داد.

مدیر کل امورتربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در حاشیه اختتامیه این مراسم در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این جشنواره با حضور دانش‌آموزان تمام استان‌های کشور در چهار رشته هنری نمایش، صنایع دستی و تجسمی، آوایی و ساخت فیلم کوتاه دانش‌آموزی برگزار شد.

حسن فرازنده خالدی افزود: در این مرحله که در اردوگاه کشوری شهید رجایی نیشابور برگزار شد، 665 نفر دانش‌‌آموز مقطع متوسطه حضور داشتند.

وی تصریح کرد: امسال جشنواره 25 درصد رشد کمی در دریافت امتیاز برگزیدگان داشته است که نشان دهنده‌ رشد کیفی آثار دانش‌آموزان است و این گویای رشد کمی نیز است.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی برای رشته‌های مختلف و بر پایی نمایشگاه و نمایش فیلم‌های دانش‌آموزی استان‌های مختلف و تبادل نظر در بین دانش‌آموزان در این جشنواره خبر داد.

کد خبر 1406559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha