۲۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

اختتامیه جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر کشور در نیشابور برگزار شد

اختتامیه جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر کشور در نیشابور برگزار شد

نیشابور - خبرگزاری مهر: بیست و نهمین جشنواره هنری دانش‌آموزان پسر برگزیده کشوری در نیشابور به کار خود پایان داد.

مدیر کل امورتربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در حاشیه اختتامیه این مراسم در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این جشنواره با حضور دانش‌آموزان تمام استان‌های کشور در چهار رشته هنری نمایش، صنایع دستی و تجسمی، آوایی و ساخت فیلم کوتاه دانش‌آموزی برگزار شد.

حسن فرازنده خالدی افزود: در این مرحله که در اردوگاه کشوری شهید رجایی نیشابور برگزار شد، 665 نفر دانش‌‌آموز مقطع متوسطه حضور داشتند.

وی تصریح کرد: امسال جشنواره 25 درصد رشد کمی در دریافت امتیاز برگزیدگان داشته است که نشان دهنده‌ رشد کیفی آثار دانش‌آموزان است و این گویای رشد کمی نیز است.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی برای رشته‌های مختلف و بر پایی نمایشگاه و نمایش فیلم‌های دانش‌آموزی استان‌های مختلف و تبادل نظر در بین دانش‌آموزان در این جشنواره خبر داد.

کد خبر 1406559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha