پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۸:۴۹

عاملیان خبر داد:

یک‌نوبته شدن 818 مدرسه ابتدایی در استان اصفهان

یک‌نوبته شدن 818 مدرسه ابتدایی در استان اصفهان

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تا‌کنون 818 مدرسه ابتدایی موجود در استان یک‌نوبته شده‌اند و از ابتدای سال تحصیلی 90 در نوبت صبح اداره می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید عاملیان بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اصفهانی با اشاره به یک‌نوبته شدن مدارس ابتدایی اظهار داشت: در حال حاضر آموزش و پرورش اصفهان بر اساس دستور‌العمل‌های وزارتی موظف به یک‌نوبته شدن مدارس ابتدایی موجود در استان شده و این مدارس باید در نوبت صبح اداره شوند.

وی به وظیفه متولیان امور تربیتی در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: این قشر از جامعه باید در فضای آموزشی کشور به ترویج روحیه ایثار و شهادت بپردازند و روحیه جهادی و ارزش‌های بزرگ اسلامی را در فرزندان این مرز و بوم زنده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شعار آموزش و پرورش اصفهان در سال تحصیلی گذشته تصریح کرد: صداقت، دلسوزی و تعامل‌های انسانی و عاطفی در تمام زمینه‌ها به عنوان شعار و استراتژی نظام آموزش و پرورش استان در سال گذشته بوده است.

اصفهان از استان‌های نمونه در آموزش و پرورش است

وی به موفقیتهای اصفهان در عرصه آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: اصفهان از استانهای نمونه در عرصه آموزش و پرورش و نظام آموزشی کشور محسوب می‌شود و رویکرد تربیتی در تمام فعالیتهای صورت گرفته در آموزش و پرورش اصفهان موج می‌زند.

عاملیان با اشاره به ضرورت استفاده از برنامه‌های دینی و اسلامی در سیستم آموزشی کشور تاکید کرد: آموزش و پرورش استان با یک شیب بسیار تند به سوی اصلاح خود و تربیت دینی دانش‌آموزان حرکت می‌کند و همواره در آموزش‌های خود از آموزه‌های دینی و اسلامی استفاده می‌کند.

وی به وجود نخبه‌های علمی در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای موضوعات آموزشی نخبه‌های علمی و برگزیدگان بسیاری در سطح استان وجود دارد و افتخار‌آفرینان اصفهانی همواره در راستای نمونه شدن شهر گنبد‌های فیروزه‌ای تلاش می‌کنند.

معدل امتحانات نهایی در استان اصفهان دو نمره افزایش یافت

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به افزایش معدل اصفهان در امتحانات نهایی اضافه کرد: این معدل ملاک و معیار سنجش سطح آموزشی عمومی آموزش و پرورش محسوب می‌شود و استان اصفهان در امتحانات نهایی سال سوم در دوره متوسطه با افزایش دو نمره‌ای معدل مواجه شده است.

وی به ارتقای بدنه و آموزش عمومی اصفهان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با تلاشها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در اصفهان بدنه و آموزش عمومی این استان متحول شده است و متولیان آموزش و پرورش با صداقت، دل‌سوزی و اخلاص در این مسیر حرکت می‌کنند.

عاملیان اظهار داشت: اداره مدارس در نوبت صبح و یک‌نوبته شدن مدارس ابتدایی از تحولات اساسی و بنیادین در نظام آموزشی کشور محسوب می‌شود.

اصفهان کمبود فضای آموزشی دارد

وی اضافه کرد: در سالهای گذشته بیش از 40 درصد از دانش‌آموزان اصفهانی دوره ابتدایی در مدارس نوبت بعد از ظهر به تحصیل اشتغال داشته‌اند و کمبود فضا در سیستم آموزشی اصفهان از مهم‌ترین دلایل این موضوع است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان به میزان هزینه مورد نیاز به منظور ایجاد کلاس درس، فضای آموزشی و یک‌نوبته شدن مدارس ابتدایی اشاره کرد و بیان داشت: هزینه ایجاد دو هزار کلاس درس در اصفهان برابر با بیش از 10 سال بودجه نو‌سازی و عمرانی استان است که تنها برای ساخت مدارس هزینه می‌شود.

وی افزود: هیچ فضای اختصاصی و بودجه ویژه برای ساخت این مدارس در استان هزینه نشده است.

93 درصد دانش‌آموزان از نوبت عصر به صبح منتقل شده‌اند

وی با اشاره به میزان دانش‌آموزان استان که از نوبت عصر به نوبت صبح منتقل شده‌اند، تصریح کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته بیش از 93 درصد از دانش‌آموزان اصفهانی از نوبت عصر به مدارس نوبت صبح منتقل شده‌اند و به دلیل نبود امکانات برای دیگر دانش‌آموزان این موضوع برای آنها میسر نشده است.

عاملیان تاکید کرد: تا‌کنون 818 مدرسه ابتدایی موجود در اصفهان یک‌نوبته شده‌اند و این مدارس از ابتدای سال تحصیلی جدید در نوبت صبح اداره می‌شوند.

کد خبر 1408195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha