پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۴۷

واحدی به مهر خبر داد:

حضور راهداران استان تهران در روزهای پایانی تابستان تشدید می شود

حضور راهداران استان تهران در روزهای پایانی تابستان تشدید می شود

تهران - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری استان تهران گفت: حضور راهداران استان تهران در روزهای پایانی تابستان و همزمان با افزایش سفرها تشدید می شود.

فریبرز واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حضور راهداران، تجهیزات راهداری و حضور مستمر و شبانه روزی راهداران در محورهای استان تهران، با توجه به افزایش سفرهای درون و برون شهری در روزهای پایانی تابستان تشدید می شود و در این میان ترکیب حضور راهداران نیز تغییر خواهد کرد.

وی با تأکید بر موضوعات راهداری، برقراری ایمنی و گشتهای مستمر و شبانه روزی راهداران در طول محورها اظهار داشت: پیمانکاران راهداری می بایست خود را به تجهیزات و امکانات اداره کل راه و ترابری استان تهران مجهز کنند.

این مسئول افزود: بدیهی است که پیمانکاران دارای امکانات و تجهیزات بیشتر در اولویت همکاری با اداره کل خواهند بود.

راهداری سنتی باید به راهداری مدرن تغییر یابد

وی تأکید کرد: راهداری سنتی باید جای خود را به راهداری مدرن بدهد و این مدرن بودن است که اداره راه و ترابری را به اهداف خود از جمله خدمت صحیح و بی دغدغه به مردم نزدیک می کند.

واحدی افزود: آموزش عوامل راهداری از اولویتهای راهداری محسوب می شود که دوره های آموزشی در سه سطح مقدماتی، میانی و پیشرفته برای آنان در استان تهران برگزار می شود.

وی یادآور شد: چهار رکن اصلی راهداری اعتقاد، آموزش، تجهیز و آمادگی جسمانی است و راهداری تابع زمان خاصی نیست؛ لذا ادارات تابعه استان و عوامل راهداری در تمامی ساعات شبانه روز و حتی ایام تعطیل پاسخگو بوده و در آماده باش هستند.

کد خبر 1409945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha