به گزارش خبرگزاری مهر، کیوان مرادیان افزود: به دانشگاهها توصیه شد وعده غذای ناهار را با کیفیت بیشتر و شام را سبک تر و با قیمت کمتر تهیه کنند اما هزینه هیچ غذایی نباید بیشتر از 485 اعلام و از دانشجویان دریافت شود.
وی درباره وعده صبحانه دانشجویان، تاکید کرد: به دانشگاهها توصیه کردهایم وعده صبحانه به صورت آماده به دانشجویان ارائه شود چرا که توزیع صبحانه به صورت ارزاق خشک ممکن است باعث شود دانشجو بدون صبحانه سر کلاس درس برود.
به گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، بر اساس این طرح، دانشگاهها برنامه هفتگی غذا به دانشجویان ارائه میکنند و هر روز 2 نوع غذا بین دانشجویان توزیع میشود.
مرادیان درباره تنوع غذایی، اظهار داشت: ایجاد تنوع از جمله برنامههای اجرایی این طرح است که ارائه 2 نوع غذا به دانشجو در برخی دانشگاهها اجرا شده و در برخی دانشگاههای دیگر در دست اقدام است.
مرادیان با تاکید بر اینکه هیچ دانشگاهی نباید بیش از 20 درصد قیمت تمام شده غذا از دانشجو پول دریافت کند، خاطرنشان کرد: پس از اجرای این طرح، تمایلات و نظرات دانشجویان ارزیابی میشود تا پس از بررسیهای لازم بتوانیم این شیوه را توسعه دهیم.
نظر شما