پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۴

همراه آخرین تصاویر/

فیلم "قشلاق آخر" تهیه می‌شود

فیلم "قشلاق آخر" تهیه می‌شود

فیلم تلویزیونی "قشلاق آخر" به کارگردانی ایمان افشاریان و تهیه‌کنندگی سیداشرف طباطبایی و محمدجواد مرادی تولید می‌شود.

سیداشرف طباطبایی، تهیه‌کننده این فیلم تلویزیونی به خبرنگار مهر گفت: این تله فیلم از تولیدات صدا و سیمای مرکز چهار محال و بختیاری است و هدف از تولید این تله فیلم معرفی بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم بومی ایران به ویژه عشایر است که جایگاه ویژه‌ای در این فیلم دارند.

وی با اشاره به ویژگی‌های این تله فیلم بیان داشت: در این فیلم با توجه به لهجه و موسیقی و روابط فرهنگی عشایر از بازیگران توانای تئاتر کشور و عشایر پر ذوق بهره بردیم.
 

طباطبایی با اشاره به داستان این فیلم تلویزیونی گفت: صنم، دختر کاکاجان و حسین پسر ماه بانو از کودکی برای یکدیگر نشان شده‌اند. حسین پس از گذراندن دوره تحصیل و سربازی به ایل برمی‌گردد. ماجرا از جایی آغاز می‌شود که حسین تن به این وصلت نمی‌دهد و می‌خواهد خودش برای زندگی آینده‌اش تصمیم بگیرد.
 

وی با اشاره به اینکه مدت زمان پیش تولید این تله فیلم یک ماه بوده است، ابراز داشت: تصویربرداری تله فیلم "قشلاق آخر" در 23 روز انجام شد و در حال حاضر مراحل تدوین، صدا گذاری و موسیقی را پشت سر می‌گذارد.

این تهیه‌کننده ابراز امیدواری کرد: تا پایان آبان ماه سال جاری این فیلم تلویزیونی آماده پخش خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این فیلم از تمام تمهیدات بصری و وسایل لازم که می¬تواند در ایجاد ریتم بهتر تاثیرگذار باشد، استفاده شده است.

طباطبایی در پاسخ به این سئوال که نحوه انتخاب بازیگران چگونه بوده؟ گفت: بازیگران بر اساس توانایی در بازی و تسلط  بر گویش محلی و نزدیکی فیزیکی به کاراکترها انتخاب شدند.

زهرا سعیدی، مسعود شریف، حسین پهلوان زاده، سوده شرحی، علی مقصودی، سعادت همت زاده، عباس افشاریان از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم تلویزیونی نقش آفرینی کرده‌اند.

عوامل اصلی فیلم عبارتند از تهیه کننده: سید اشرف طباطبایی و محمد جواد مرادی، نویسنده و کارگردان: ایمان افشاریان، مدیر تولید: منصور امامی، مدیر تصویربرداری: سینا کرمانی زاده، صدابردار: علیرضا نوین نژاد، دستیار اول کارگردان: معین شافعی، منشی صحنه: لیلا مربی، طراح صحنه و لباس: علی مربی، طراح گریم: عباس افشاریان و آهنگساز: حسین پیشکار
کد خبر 1429921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha