به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در مانور بزرگ دوامیان ، با بیان این که انجام عملیات واکنش اضطراری مقابله با بحران به تنهایی از عهده دولت ها خارج است ، گفت : جوامعی که به تدوین برنامه های آمادگی پیش از بحران مبادرت ورزیده اند میزان تلفات و عدم هماهنگی در وظایف محوله در آن به نحو چشمیگری کاهش یافته است .
رجب زاده با تاکید بر نقش یکایک شهروندان در کاهش یا افزایش اثرات بحران افزود : این نقش در شهر بزرگی مانند تهران با هشت میلیون نفر جمعیت بسیار حائز اهمیت است .
وی با تاکید بر این که مدیریت بحران ، کاری گروهی و تیمی است که در چرخه عملکرد آن سازمان های مسئول و مردم جامعه در کنار هم حضور دارند ، خاطر نشان کرد : مدیریت متمرکز و واحد دولتی به تنهایی قادر به پاسخگویی واکنش اضطراری نیست و بنابراین مدیریت کارآمد و بهینه بحران ؛ مستلزم جلب مشارکت و ظرفیت سازی محلی است .
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران افزود : مشارکت مردمی راهکاری است برای استفاده از توانایی های فکری و مهارت های فردی در بهبود شرایط محیط زندگی به طوری که انگیزه پذیرش مسئولیت های اجتماعی را به ویژه رد ارتباط با مسائل عمرانی، آبادانی و حفظ و نگهداری شهر افزایش دهد .
رجب زاده با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه شکل گیری گروه های دوام اظهار کرد : تاکنون 300 گروه 55 نفره دوام در محلات شهر تهران سازماندهی شدند و آموزش دیدند و تا پایان سال همه محلات تهران دارای گروه دوام شده و به کانکس های تجهیزات امداد و نجات تجهیز خواهند شد .


نظر شما