۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۵۸

اعضای ستاد انتخابات گیلان منصوب شدند

اعضای ستاد انتخابات گیلان منصوب شدند

رشت - خبرگزاری مهر: "مهدی سعادتی" استاندار گیلان، اعضا و مسئولان کمیته های ستاد انتخابات استان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، در این احکام جداگانه غلامعلی رضوانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری به عنوان رئیس ستاد انتخابات استان، کبری مهرورز مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری به عنوان جانشین و دبیر ستاد انتخابات منصوب شدند.

سعادتی در این احکام جداگانه خطاب به رئیس ستاد انتخابات و جانشین وی تأکید کرد: با استعانت از خداوند منان و بهره برداری از تمامی امکانات، نیروهای استانداری و همکاری همه مسئولان و مدیران دستگاههای دولتی و وابسته به دولت در اجرای قانون انتخابات و برگزاری این انتخابات مهم و سرنوشت ساز در کمال صحت و سلامت و با رعایت اصل امانتداری در حفظ و صیانت از آرای مردم شریف استان موفق و موید باشید.

همچنین بر اساس احکام جداگانه استاندار گیلان محمد حسین صبوری معاون اداره کل سیاسی و انتخابات استانداری به عنوان عضو و مسئول کمیته آموزش ستاد انتخابات، میثاق بکیان سرپرست اداره کل فن آوری اطلاعات استانداری به عنوان عضو و مسئول کمیته ی فن آوری اطلاعات و IT ، فردین مهرابیان رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری به عنوان عضو و مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات منصوب شدند.

ایرج عاشوری سرپرست اداره کل اداری مالی استانداری به عنوان مسئول کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد انتخابات استان، یعقوب جمالی مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری به عنوان عضو و مسئول کمیته امنیت ستاد انتخابات، علی شریفی نیک مشاور استاندار و مدیر حراست استانداری به عنوان عضو و مسئول کمیته حفاظت ستاد انتخابات استان، طهمورث عموپور به عنوان عضو و مسئول کمیته سیاسی ستاد انتخابات استان و احترام پورباقر به عنوان مسئول دبیرخانه ستاد انتخابات استان منصوب شدند.

کد خبر 1434547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha