۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۱۳

در قم اجرا شد/

طرح استفاده از کائولینیت در مبارزه با آفت کرم گلوگاه انار

طرح استفاده از کائولینیت در مبارزه با آفت کرم گلوگاه انار

قم - خبرگزاری مهر: کارشناس بخش ثبت و گواهی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم از اجرای طرح استفاده از کائولینیت برای مبارزه با آفت کرم گلوگاه انار به صورت پایلوت در قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر عطاریان با اشاره به فعالیت‌های مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم به عنوان واحد زیر مجموعه جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: این مرکز وظیفه تحقیقات و تولید مطالب جدید در حوزه کشاورزی را به عهده دارد.

وی یادآور شد: این مرکز از 10 واحد تحقیقاتی مانند ثبت و گواهی بذر و نهال، فرآوری بذر، خاک و آب، تحقیقات جنگل و مرتع، دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک تشکیل شده است.

عطاریان با اشاره به بخش آفت و بیماری‌های این مرکز گفت: طرح استفاده از کائولینیت برای مبارزه با آفت کرم گلوگاه انار به صورت پایلوت در قم اجرایی شده و اکنون در حال پیگیری هستیم تا این طرح در سطح کشور اجرایی شود.

وی اظهار داشت: بخش علوم دامی از دیگر بخش‌های مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی بوده که در بخش دام و طیور در زمینه بز هیبرید فعالیت می‌‌کند و در زمینه افزایش تولید گوشت و شیر، تحقیقاتی انجام می‌دهند.

اجرای 190 طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان

کارشناس بخش ثبت و گواهی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم تصریح کرد: با تلاش جدی محققان و پژوهشگران این مرکز تاکنون بیش از 190 طرح تحقیقاتی در سطوح مختلف ملی، استانی و دانشجویی اجرا و پایان یافته و در حال حاضر بیش از 25 طرح تحقیقاتی در دست اجراست.

وی ادامه داد: 220 مقاله علمی درباره موضوعات مختلف بخش کشاورزی و منابع طبیعی توسط محققان مرکز در مجلات علمی داخل و خارج کشور ارائه شده است.
 

کد خبر 1448640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha