مهندس عليرضا جوانمردي، مدير شيلات استان قم در گفت و گو با خبرنگار مهر در قم با اشاره توليد بيش از 450 تن انواع محصولات شيلاتي در استان قم در طول سال مطلب تصريح كرد: بر اساس آمار تخميني ميتوان گفت سالانه حدود يك هزار و 800 تن انواع محصولات شيلاتي در سطح استان به مصرف ميرسد.
وي همچنين اضافه كرد: حدود نيمي از محصولات شيلاتي مصرفي در قم را ماهيان دريايي تشكيل ميدهند كه عموما از استانهاي ساحلي شمالي و جنوبي كشور وارد استان ميشود.
جوانمردي افزود: 50 درصد بقيه مربوط به ماهيان سردابي (قزلآلا) پرورشي است كه حدود 60 درصد از اين ميزان در قم و بيشتر در 6 ماهه دوم سال توليد ميگردد.
مدير شيلات استان قم در ادامه با اشاره به افتتاح 3 پروژه مربوط به شيلات در هفته جهاد كشاورزي در قم ابراز داشت: 2 پروژه مربوط به پرورش ماهيان قزل آلا است و يك پروژه نيز در خصوص تكثير و توليد ماهيان زينتي است كه در سال، 180 هزار قطعه ماهي زينتي بدين وسيله توليد ميشود.
وي همچنين گفت: با به بهرهبرداري رسيدن اين پروژهها، در مجموع براي 8 نفر اشتغالزايي مستقيم صورت ميگيرد كه حدود 2 برابر نيز اشتغالزايي غير مستقيم خواهد داشت.
نظر شما