۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۲۰

شرفی به مهر خبر داد:

معاونت مطبوعات داخلی در ارشاد اسلامی اردبیل ایجاد می شود

معاونت مطبوعات داخلی در ارشاد اسلامی اردبیل ایجاد می شود

اردبیل – خبرگزاری مهر : مدیر کل ارشاد اسلامی استان اردبیل از تشکیل معاونت مطبوعاتی در مجموعه این اداره کل طی آینده ای نزدیک خبر داد.

منصور شرفی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مطبوعات استان اردبیل برای دستیابی به جایگاه اصلی خود نیازمند توجه ویژه ای هستند، اظهار داشت: در همین راستا تصمیم به تشکیل معاونت مطبوعاتی با ابلاغ داخلی گرفته ایم.

وی با انتقاد از عدم برنامه ریزی لازم و به موقع مطبوعات استان برای حضور در نمایشگاه مطبوعات اظهار داشت: غرفه خانه مطبوعات استان لرستان در هیجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریهای کشور مقام اول را کسب کرد، اما غرفه استان اردبیل حرفی برای گفتن نداشت که باعث تاسف است.

مدیر کل ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه غرفه اردبیل با کمی تلاش می توانست سوم شود، افزود: برنامه ریزی دقیق و برآورد بودجه مناسب و کافی برای غرفه آرایی و بازدید خبرنگاران استان از هیجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها صورت نگرفته بود.

وی اضافه کرد: در این خصوص با اضافه کردن بودجه خواستار توجه بیشتر خانه مطبوعات شدیم و این بی توجهی زمانی به اوج خود رسید که رئیس خانه مطبوعات استان برای امضا تفاهم نامه در دقیقه نود به اداره ارشاد استان مراجعه کرد.

یارانه کاغذ نشریات اردبیل منصفانه پرداخت می شود

شرفی با رد هرگونه دخالت خارج از مجموعه ارشاد اسلامی در تخصیص یارانه های کاغذ نشریات یادآور شد: به غیر از معاونت فرهنگی و حراست اداره ارشاد هیچ فرد دیگری از میزان ارائه و تخصیص یارانه کاغذ به نشریات خبر ندارد و این تخصیص با کمال انصاف صورت گرفته که موقع واریز به حسابها انصاف در تخصیص یارانه کاغذ مطبوعات مشاهده خواهد شد.

وی تقویت حوزه مطبوعات استان را مهمترین هدف اداره ارشاد عنوان کرد و در خصوص برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان ابراز داشت: اداره ارشاد اسلامی اردبیل منتظر تجدید نظر در اساسنامه خانه مطبوعات کشور است که با ابلاغ اساسنامه جدید، انتخابات خانه مطبوعات طبق این اساسنامه برگزار خواهد شد.

کد خبر 1459007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha