پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۱۲

صبح امروز برگزار شد/

نشست مدیران کرمانشاه و مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری برگزار شد

نشست مدیران کرمانشاه و مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری برگزار شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: نشست مدیران ارشد جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری با هدف هم اندیشی و معرفی واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری و برقراری ارتباط این واحدهابا شرکت های بخش کشاورزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مدیران جهاد کشاورزی کرمانشاه و مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری به منظور هم اندیشی و معرفی واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری و برقراری ارتباط با شرکت های مختص به بخش کشاورزی صبح یکشنبه در محل سالن شهید نوروزنژاد پارک علمی و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزارشد.

این نشست با همکاری شرکت زیست فناوری ایتا صدرا که در زمینه تولید نهال سالم، اصیل و شناسه دار در آزمایشگاه کشت بافت گیاهی در استان فارس فعالیت می کند، برگزار شد.

در این جلسه دکتر "جوزپه باتیستینی" از تولیدکنندگان نهال کشت بافتی اروپایی نیز حضور داشت و به ارائه سخنرانی پرداخت.

در این نشست مسئولان حوزه کشاورزی در رابطه با مشکلات بخش کشاورزی در زمینه باغبانی و محصولات حاصل از کشت بافت به بحث و بررسی پرداختند و از سوی پرفسور باتیستین به راهکارهای اجرایی دست پیدا کردند.

بر اساس این گزارش، دکتر "جوزپه باتیستینی" از جمله مشهورترین تولیدکنندگان نهال کشت بافتی اروپایی و متخصص در تکثیر گونه های مختلف نهال است که در اصطلاح پروسه ریز ازدیادی و آخرین دستاوردهای بیوتکنولوژی صاحب نظر است.

کد خبر 1470646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha