به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا خواجه سروی چهارشنبه شب در همایش دانشجویان عاشورایی در اردکان اظهار داشت: مهمترین بحث در حوزه آموزش عالی کشور، فعال کردن کرسی های آزاداندیشی است.
وی افزود: در حال حاضر آیین نامه های اولیه کرسی های آزاداندیشی فرصت مطالعاتی یک ساله خود را طی کرده و تا پایان آذرماه به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.
خواجه سروی با اشاره به دغدغه جدی مقام معظم رهبری در این زمینه عنوان کرد: این آیین نامه با نظر صاحب نظران در حوزه آزاداندیشی و نخبگان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور اصلاح شده و تغییرات جدی در آن اعمال شده است.
این مسئول ادامه داد: بخش اعظمی از فعالیت های پژوهشی در حوزه مسائل فرهنگی در قالب انجمن های علمی دانشجویی انجام می شود.
خواجه سروی از فعالیت هشت پژوهش سرای دانشجویی در دانشگاه های کشور خبر داد و تاکید کرد: عمده فعالیت های این پژوهش سراها حول محور مسائل فرهنگی و بر مبنای فعالیتهای پژوهشی متمرکز شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی یک پژوهشگاه بزرگ و مرجع در حوزه علوم انسانی محسوب می شود، عنوان کرد: تمام فعالیت های این پژوهشگاه در حوزه مطالعات و پژوهش های فرهنگی متمرکز شده است.
وی ادامه داد: بخش اعظمی از کارهای مطالعات فرهنگی، مطالعات فرهنگی کاربردی در حوزه های دینی دانشگاه ها و همچنین حوزه های اجتماعی، سیاسی و مذهبی است.
خواجه سروی در بخش دیگری از سخنان خود مسکن مهر دانشجویی را یکی از دستاوردهای دولت دهم در حوزه تامین آسایش و رفاه دانشجویان عنوان کرد و گفت: تمام پیگیری ها و اموری که می بایست توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری در زمینه تحقق مسکن مهر دانشجویی انجام می شد، صورت گرفته است.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه شرایط لازم برای واگذاری مسکن مهر به دانشجویان فراهم شده است افزود: با اینکه حدود سه ماه از آغاز به کار مراکز آموزش عالی در کشور گذشته اما تاکنون فهرست کامل متقاضیان مسکن مهر دانشجویی به ستاد مسکن مهر دانشجویی وزارت علوم نرسیده است.
وی اعلام شرایط واگذاری مسکن مهر به دانشجویان را منوط به مشخص شدن فهرست و تعداد دقیق دانشجویان اعلام و تصریح کرد: دانشجویان متاهل در حال تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در اولویت واگذاری مسکن مهر دانشجویی قرار دارند.
خواجه سروی تاکید کرد: اولویت به ترتیب به دانشجویان مقطع دکترا، کارشناسی ارشد و در نهایت کارشناسی تسری می یابد.
نظر شما