به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ خسرو کوثری پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به قانون جدید تخلفات رانندگی، گفت: مرحله اول این قانون از اول دیماه در سراسر کشور و استان کرمانشاه اجرایی می شود.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه تاکید کرد: خوشبختانه از زمان اجرایی کردن مرحله اول قانون جدید راهنمایی و رانندگی، شاهد کاهش 9 درصدی تصادفات منجر به فوت در کشور هستیم.
سرهنگ کوثری با اشاره به اینکه این آمار در کرمانشاه از کاهش 27 درصدی برخوردار است، افزود: در طول اجرای مرحله اول قانون جدید راهنمایی و رانندگی شاهد کاهش 11 درصدی آمار تصادفات جرحی و فوتی درون شهری و برون شهری هستیم.
وی گفت: در حوزه درون شهری و برون شهری 15 درصد اعمال قانون داشته ایم که این افزایش آمار چشمگیر و در خور توجه است.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: با برنامه های انجام شده، زمینه اجرایی شدن قانون جدید رانندگی فراهم شده است و پلیس با قاطعیت هرچه تمام با متخلفان برخورد خواهد کرد.
کوثری در پایان تاکید کرد: پلیس در اجرای این قانون، تنها می خواهد رفتار کنونی ترافیکی در جامعه را اصلاح کند.
نظر شما