پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۵۷

کارگاه بازآموزی آموزش های هنگام ازدواج در شهرکرد برگزار شد

کارگاه بازآموزی آموزش های هنگام ازدواج در شهرکرد برگزار شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: کارگاه بازآموزی آموزش های هنگام ازدواج در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه یک روزه بازآموزی آموزش های هنگام ازدواج با حضور بیش از 50 نفراز پزشکان، مربیان، مدیران و کارشناسسان مراکز آموزش های هنگام ازدواج شهرستانهای تابعه چهارمحال و بختیاری در سالن اجتماعات مرکز بهداشت این استان برگزار شد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان چهار محال و بختیاری در این دوره هدف از برگزاری این کارگاه را بهبود کیفیت ارائه این برنامه ها در سطح استان برای مربیان این مراکز و همچنین ارتقاء دانش و مهارت ها و به روزرسانی اطلاعات گروه های شرکت کننده دانست.

علی ضامن صالحی فرد با اشاره به اهمیت آگاهی زوجین نسبت به مسائل زناشویی پیش از ازدواج بر ضرورت آشنایی زوجین با اصول روابط عاطفی، اجتماعی و زناشویی و آموزه های دینی و برنامه های تنظیم خانواده در ابتدای زندگی مشترک با توجه به نقش تعیین کننده این اصول در تحکم بنیان خانواده تاکید کرد.

وی تصریح کرد: آمار قابل توجه بارداری های ناخواسته و تاثیر سوء آن بر سلامت مادر، کودک و خانواده و همچنین احساس نیاز به تغییر و ارتقاء محتوای برنامه آموزشی موجود، دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت را بر آن داشت تا با توجه بیشتر به بحث آموزش گروه های هدف علاوه بر کم کردن میزان بارداری های ناخواسته و پیامدهای ناخوشایند آن میزان رضایت زوجین از روابط زناشویی را افزایش دهد.

کد خبر 1481856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha