پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۰۶

امیر قلعه‌نویی مطرح کرد:

نتیجه بازی ملوان - تراکتورسازی عادلانه بود/ بی‌دقتی بازیکنان پیروزی را از ما گرفت

نتیجه بازی ملوان - تراکتورسازی عادلانه بود/ بی‌دقتی بازیکنان پیروزی را از ما گرفت

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با عادلانه خواندن نتیجه دیدار تیمش برابر ملوان بندرانزلی گفت: اگر بازیکنانم دقت می‌کردند، در این دیدار پیروز می‌شدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل ملوان بندرانزلی در نشست خبری ضمن بیان مطلب فوق گفت: روند تیم تراکتورسازی آنچه می‌خواهیم نیست و باید در نیم فصل دوم مسابقات بهتر از این عمل کنیم. ما در هر دو نیمه موقعیتهای بهتری را نسبت به تیم ملوان خلق کردیم اما بی‌دقتی باعث شد این فرصتها از دست برود.

وی با بیان اینکه ملوانی‌ها روز خوبشان بود، افزود: بازیکنانم به خوبی برنامه‌های تاکتیکی را اجرا نکردند و در حالی که گفته بودم ملوان را از جلو پرس کنید، نتوانستند این تاکتیک را پیاده کنند. البته دروازه‌بان و خط دفاعی ما عملکرد خوبی داشتند و چندین موقعیت گل حریف را مهار کردند، با این حال اگر بی‌‍دقتی بازیکنان تهاجمی نبود می‌توانستیم در این دیدار پیروز شویم.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز با عادلانه خواندن نتیجه این دیدار خاطرنشان کرد: کسب نتیجه تساوی در انزلی با توجه به جوی که بر ورزشگاه تختی این شهر حاکم است، راضی کننده بود.

قلعه‌نویی در مورد عملکرد داور دیدار ملوان بندرانزلی - تراکتورسازی اظهار داشت: داور مشکل خاصی نداشت و اگر من در یک صحنه به عملکردش اعتراض کردم به خاطر خطای بی موردی بود که گرفته شد. در مجموع از عملکرد داور راضی‌ هستم.

وی در مورد تیم ملوان بندرانزلی افزود: این تیم با بضاعتی که دارد، عملکرد خیلی خوبی در مسابقات داشته، در حالیکه بسیاری از تیمها بیش از ملوان هزینه کرده‌اند اما نتوانسته‌اند نتیجه بگیرند. در تیم ملوان اکثر بازیکنان بومی هستند و تنها یکی، دو بازیکن سرباز غیربومی حضور دارند. اگر مسئولان از این تیم ریشه‌دار حمایت کنند، می تواند در نیم فصل دوم عملکرد بهتری داشته باشند.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در پایان گفت: پس از اضافه شدن حدادی‌فر در نیم فصل، چند بازیکن دیگر را به خدمت خواهیم گرفت، ضمن اینکه در برنامه‌های ما برگزاری اردو آماده سازی در ترکیه قرار دارد.

دیدار تیمهای ملوان بندرانزلی و تراکتورسازی تبریز از هفته هفدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور که عصر امروز جمعه در ورزشگاه تختی بندرانزلی برگزار شد با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

کد خبر 1485072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha