۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۸:۳۹

انتظاریان در گفتگو با مهر:

بازنویسی آثار ادبیات کلاسیک غرب برای نوجوانان منتشر می‌شود

بازنویسی آثار ادبیات کلاسیک غرب برای نوجوانان منتشر می‌شود

شهلا انتظاریان گفت: ترجمه تعدادی از آثار مطرح کلاسیک ادبیات غرب، توسط انتشارات قدیانی برای نوجوانان منتشر می‌شود.

شهلا انتظاریان مترجم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:‌ تعدادی از آثاری که چندی پیش ترجمه کردم، کتاب‌هایی از مجموعه‌ای از آثار ادبی کلاسیک غرب است که توسط نویسنده‌های مختلف برای نوجوانان بازنویسی شده‌اند. این کتاب‌ها که آن‌ها را به انتشارات قدیانی تحویل داده‌ام، بازنویسی دن کیشوت، گوژپشت نتردام، مردی با نقاب آهنین و شبح اپرا هستند.

وی افزود: گوژپشت نتردام نوشته ویکتور هوگو توسط دینا مک سادن بازنویسی شده که او اثر اصلی هوگو را با یک طرح جدید تلفیق کرده است. مردی با نقاب آهنین هم نوشته الکساندر دوما است که الیور هو بازنویسی‌اش را به عهده داشته است. شبح اپرا هم نوشته گاتسون لورو است که دن لم آن را بازنویسی کرده است. دن کیشوت هم اثر معروف سروانتس است که بازنویسی آن برای نوجوانان را مارتین جانکیز انجام داده است.

این مترجم ادامه داد: این 4 کتاب توسط نویسندگان خارجی برای نوجوانان بازنویسی شده‌اند. با توجه به این که آثار کلاسیک به اصطلاح سنگین هستند و حتی خوانش آن‌ها برای افراد بزرگسال هم راحت نیست، این نویسندگان، این کتاب‌ها را به عنوان آثار مشهور ادبیات کلاسیک به زبانی ساده‌تر بازنویسی کرده‌اند. همه این کتاب‌ها در مراحل چاپ و تولید هستند و امیداورم به نمایشگاه کتاب تهران برسند.

انتظاریان درباره آثار دیگرش گفت: کتاب دیگری که روی آن کار کرده‌ام، «یک سال بدون او» نام دارد که نویسنده‌اش لیز کیسلر است که در حوزه کودک و نوجوان فعالیت دارد. داستان در آمریکا می‌گذرد و متن کار را از زبان انگلیسی بازگردانی کرده‌ام. این کتاب در حال حاضر در نشر ایرانبان زیر چاپ است و همه کارهایش انجام شده است. طی همین روزها و هفته آتی این کتاب منتشر خواهد شد.

مترجم کتاب «پرنده بی‌آشیان» در ادامه گفت: «یک سال بدون او» ماجرای دوستی 2 دختر است که به خاطر اتفاقی دوستی‌شان به هم می‌خورد و با اتفاقاتی که می‌افتد شرایط برای برگشت به گذشته و سفر در زمان، فراهم می‌شود و این 2 دوست متوجه تغییرات حاصل از این اتفاق در زندگی‌شان می‌شوند. این کتاب، حاوی داستانی واقعی و آمیخته با تخیل است که موضوع اصلی آن در واقع ارزش‌گذاشتن روی دوستی است.

وی همچنین گفت: کتاب دیگری که آماده دارم، قرار است توسط نشر قطره منتشر شود و «هارشا واردانا» نام دارد که توسط دریکا رنگاچری نویسنده هندی نوشته شده است. این اثر یک داستان تاریخی است که زمان آن به قرن ششم میلادی برمی‌گردد و درباره یکی از شاهان مقتدر هند است که براساس واقعیت نوشته شده و با تخیل آمیخته شده است. همه کارهای این کتاب هم انجام شده و باید به زودی منتشر شود.

کد خبر 1486824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha