پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

مشمولان متقاضی تمدید اعزام به مراکز پلیس +10 مراجعه کنند

مشمولان متقاضی تمدید اعزام به مراکز پلیس +10 مراجعه کنند

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از مشمولان متقاضی تمدید اعزام خواست با مراجعه به مراکز پلیس +10 درخواست خود را زودتر از موعد اعزام ارائه دهند .

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار «ابراهیم کریمی» جانشین سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در حاشیه ملاقات مردمی در دفتر نظارت همگانی گفت: مشمولان متقاضی تمدید اعزام با مراجعه به مراکز پلیس +10 درخواست خود را زودتر از موعد اعزام ارائه دهند زیرا از این طریق علاوه بر رسیدگی سریع درخواست آنها، اتلاف وقت و هزینه کمتر؛ نیازی به حضور مشمولان در حوزه های وظیفه عمومی نیست.

سردار کریمی درباره کسر از خدمت مشمولان نخبه ای که در پروژه های تحقیقاتی فعالیت دارند، گفت: بسته به میزان پروژه ارائه شده از سوی مشمولان مذکور، کسر خدمت به آنها تعلق می گیرد.

وی افزود: در این دیدار 185 نفر به صورت حضوری و 18 نفر از شهروندان به صورت تلفنی مشکلات خود را مطرح کردند که در خواست تمدید تاریخ اعزام مهمترین موضوع مطرح شده از سوی مشمولان است.

کد خبر 1488914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha