پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ دی ۱۳۹۰، ۱۰:۱۷

در گفتگو با مهر اعلام شد:

افزایش12میلیارد مترمکعبی مخازن سدها/ کاهش 2درصدی تلفات آب

افزایش12میلیارد مترمکعبی مخازن سدها/ کاهش 2درصدی تلفات آب

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از افزایش مخازن ذخیره آب در سدها به 12میلیارد مترمکعب تا پایان سال‎جاری خبر داد و گفت: تکمیل طرح‌های آبرسانی به شهرها ادامه دارد.

محمدرضا عطارزاده در گفتگو با مهر در خصوص تاثیرات اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بر کاهش تلفات در شبکه های آب، گفت: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها کاهش تلفات شبکه ها بین 1 تا 2 درصد رسیده اما تلاش می شود تا این میزان در سال آینده به 5 درصد برسد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا همچنین از افزایش 1 میلیارد مترمکعبی حجم مخازن سدهای کشور تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار داشت: امسال یک رکورد تاریخی در ساخت و بهره برداری از مخازن سدها به ثبت رسیده است.

عطارزاده با اشاره به اینکه در سال جاری برای افزایش حدود 12میلیارد مترمکعب ذخایر مخزنی در کشور برنامه ریزی شده است، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 11 میلیارد مترمکعب به حجم مخازن سدهای کشور افزوده شده است و حدود 1میلیارد مترمکعب مخزن جدید دیگر نیز به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: اصلاحاتی در جهت کاهش اتلاف شبکه ها انجام شده است اما باید گام های موثرتری برداشته شود. برای دستیابی به مدیریت منابع آب در حوزه تامین، انتقال و توزیع لازم است تا مشارکت مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی جلب شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا یکی دیگر از اقدامات وزارت نیرو برای پیشبرد اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها را توسعه شبکه های آبرسانی و تامین آب اعلام کرد و گفت: تکمیل سدهای نیمه تمام گام بسیار موثری در این بخش بوده است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو، تاکید کرد: با وجود اقلیم گرم و خشک در کشور، اقدامات موثری هم باید در حفظ بارش های سیلابی انجام شود. همچنین در بحث مربوط به انتقال آب بین حوزه ای نیز تلاش شده است تا در جاهایی که آب زیادی وجود دارد و یا به دریا می ریزد به داخل کشور بازگردانده شود.

عطارزاده ادامه داد: از این طریق تاکنون حدود 35 شهر توانسته اند از آب بهره مند شوند. امسال افزون بر تکمیل طرح آبرسانی به شهر مشهد از طریق سد دوستی، شهرهای اراک از سد کمال صالح و شهرهای شازند و هندودر در شهرستان شازند هم از آب بهره مند شده اند.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهارداشت: پروژه آبرسانی قمرود در شهر قم هم از اقدامات سال جاری بوده است که از این طریق توانستیم آرزوی دیرینه مردم این منطقه را محقق کنیم.

کد خبر 1488963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha