عادل فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ایجاد و ترویج فرهنگ استفاده از فناوری های جدید در کشور، افزود: نحوه و چگونگی استفاده از فناوریهای جدید مهمتر از مشکل زیر ساخت در بحث فناوری در کشور است و به همین دلیل باید توجه به این مهم در اولویت برنامه ریزیهای قرار گیرد.
وی در ادامه به فعالیتهای دانشگاه آزاد در هفته پژوهش و فناوری در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه آزاد در راستای ترویج و ارتقای فرهنگ استفاده از فناوریهای نو اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی روش تحقیق به صورت اینترنتی در هفته پژوهش کرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج ادامه داد: خوشبختانه این مسابقه با استقبال خوبی از طرف همه مردم در سراسر کشور و حتی ایرانیان خارج از کشور رو به رو شد و این مهم نشان دهنده میزان مشارکت مردم در این بخش است.
فاطمی به دیگر برنامه های این هفته اشاره کرد و یادآور شد: برگزاری نمایشگاه اختراعات و ابتکارات، برپایی کارگاه های آموزشی و برگزاری سخنرانی های علمی از دیگر برنامه های هفته پژوهش بود که خوشبختانه تمامی این برنامه ها با استقبال خوبی از سوی اقشار مختلف به ویژه پژوهشگران و مخترعان مواجه شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد سنندج با داشتن 300 عضو هیئت علمی یکی از ظرفیت های خوب استان در زمینه پژوهش و تولید علم محسوب می شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با اشاره به جذب 100 درصدی بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد برای دومین سال پیاپی افزود: امسال دانشگاه آزاد رتبه چهارم جذب اعتبار پژوهشی را در بین دانشگاه های آزاد سراسر کشور به دست آورده است.
فاطمی به اجرای 287 طرح پژوهشی در این دانشگاه در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد 155 طرح آن خاتمه یافته است و مابقی نیز در حال اجرا و پیگیری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه های حوزه پژوهش دانشگاه آزاد سنندج در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری پنج همایش ملی و منطقه ای، برپایی 48 همایش و نشست استانی و راه اندازی چهار سامانه پژوهشی از جمله برنامه ها و اقدامات انجام شده این حوزه بوده است.


نظر شما