۱۳ بهمن ۱۳۹۰، ۲۱:۱۵

شرفی در جمع خبرنگاران:

برابر صبا شایسته باخت نبودیم/ نحوه قضاوت داور در نتیجه تاثیرگذار بود

برابر صبا شایسته باخت نبودیم/ نحوه قضاوت داور در نتیجه تاثیرگذار بود

قم - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه کرمان ضمن ابراز رضایت از نحوه عملکرد تیمش، نحوه قضاوت داور را در جریان بازی و نتیجه آن تاثیر گذار دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر شرفی غروب پنج شنبه در کنفرانس خبری بعد از پایان دیدار تیم‌های فوتبال صبای قم و مس سرچشمه کرمان در هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر فوتبال که در ورزشگاه یاگار امام قم برگزار شد، به شدت از نحوه قضاوت داوران این دیدار گلایه کرد و باخت تیمش را بی ارتباط با اشتباهات داوری این مسابقه خارج از خانه مس ندانست.

وی ادامه داد: ما چیزی از صبای قم برای کسب پیروزی و سه امتیاز این دیدار کم نداشتیم، ولی به نظر من به دلیل اینکه داور در سطح این دیدار نبود اشتباهاتش در قضاوت بازی سبب شد تا دیدار برابر صبا را به راحتی واگذار کنیم.

سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه کرمان افزود: کمیته داوران فدراسیون فوتبال هر داوری را که می خواهند مورد آزمایش قرار دهند برای بازی های ما می گذارند در حالی که در دیدار برابر راه آهن شهر ری نیز با وجود اینکه پیروز میدان شدیم، داور جوان بازی کاملا اشباهات زیادی داشت.

وی ابراز کرد: به هیچ عنوان از نحوه قضاوت تیم داوری این دیدار راضی نیستم، داور با اشتباهاتی که متعدد در جریان بازی انجام داد، در واقع ما را به بازی گرفت زیرا در مرکز زمین که اتفاقی نمی افتاد برای ما سوت می زد و جاهای حساس بازی برای صبا در سوت خود می دمید.

شرفی در تشریح اخراج سه بازیکن تیمش در دیدار خارج از خانه هفته بیست و چهارم برابر صبای قم، تصریح کرد: هر دو اخطاری که داور مسابقه به علی سامره بازیکن کلیدی ما نشان داد به نظر من کاملا اشتباه بود و این اشتباه شیرازه تیم ما را از هم پاشید.

وی یاد آور شد: اخراج دوم تیم ما کاملا صحیح بود زیرا این از کم تجربگی بازیکن ما بود که هم به صبای قم پنالتی داد و هم اینکه به راحتی از زمین بازی اخراج شد در حالی که اگر این اتفاق رخ نمی داد و 9 نفره نمی شدیم وضعیت بسیار تفاوت می کرد.

سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه کرمان در پاسخ به سئوال خبرنگاران در خصوص رفتار بازیکنان تیمش، تاکید کرد: وقتی داور اینقدر اشتباه می کند بازیکنان ما هم نتوانستند کنترل خوبی بر اعصاب و احساسات خود داشته باشند.

تیم فوتبال مس سرچشمه کرمان در دوازدهمین بازی خارج از خانه خود در یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور در دیداری حساس مقابل میزبان خود صبای قم تن به شکست سه بر یک داد تا همچنان با 17 امتیاز در انتهای جدول رده بندی لیگ برتر باقی بماند.

کد خبر 1523956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha