۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۱۲

شرف الدین در گفتگو با مهر:

ارزشهای "سه و نیم" نادیده گرفته شد/ اکران "فرزند صبح" با تدوین و صداگذاری مجدد

ارزشهای "سه و نیم" نادیده گرفته شد/ اکران "فرزند صبح" با تدوین و صداگذاری مجدد

تهیه کننده فیلم سینمایی "سه و نیم" معتقد است که عدم حضور این فیلم در بخش مسابقه سی امین جشنواره فیلم فجر نادیده گرفتن ارزشهای این فیلم و لطمه زدن به سینمای ملی است.

محمدرضا شرف الدین تهیه کننده سینمای ایران که در این دوره از جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی "سه و نیم" به کارگردانی نقی نعمتی حضور دارد، ضمن بیان این مطلب، با انتقاد به رای هیات انتخاب مبنی بر عدم حضور فیلم سه و نیم در بخش مسابقه سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: یکی از نقاط ضعف این دوره از جشنواره فیلم فجر ممیزی های بی رحمانه ای بود که در هیات انتخاب صورت گرفت. چراکه فیلمی مانند سه و نیم حق دیده شدن دربخش مسابقه ملی سینمای ایران را داشت ولی متاسفانه برخی از اعضای هیات انتخاب سی امین دوره از جشنواره فیلم فجر برخلاف موازین قانونی عمل کردند و با ممیزی بی رحمانه از نمایش این فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران امتناع کردند که من این اجحاف و بی رحمی در برخورد با این فیلم را نمی بخشم.

وی در ادامه افزود: ممیزی و نگاه سلیقه ای در انتخاب آثار تنها متوجه فیلم من نبود بلکه بسیاری از فیلمسازان نیز گرفتار این نگاه سلیقه ای شدند. به اعتقاد من چنین برخوردی در قبال ممیزی و حذف فیلم ها تنها متوجه فیلم من و یا دیگری نیست بلکه متوجه یک جریان ملی و فرهنگی است و اگر سینماگران و منتقدان نسبت به جریان حذف اندیشه سکوت کنند مطمئن باشند که ادامه این روند در آینده دامنگیر فیلم های دیگر و البته سینمای ایران خواهد شد.

این تهیه کننده در ادامه صحبت های خود با اشاره به کیفیت برگزاری سی امین دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: گذشته از بی انصافی هایی که در هیئت انتخاب برای فیلم ها صورت گرفت باید بگویم که کیفیت برگزاری این دوره از جشنواره نسبت به سال گذشته بهتر و امیدوارکننده بود. به خصوص اینکه این دوره از جشنواره فیلم فجر به شعار اخلاق، ایمان و امید مزین بود.

وی ادامه داد: شعار انتخابی شعار خوبی است اما بیان این شعار زمان نمایش فیلم ها نیست چراکه باید این شعار پیش از اینها مطرح می شد تا هم در محتوای فیلم ها و هم درنگاه مسئولان به برگزاری این دوره از جشنواره دیده می شد.

شرف الدین در ادامه افزود: شعار اخلاق، آگاهی و امید در فرهنگ ایرانی جاری است که همه قومیت های مختلف ایرانی روی این شعار وفاق دارند و به نوعی وحدت ملی را تداعی می کند. این شعار می تواند پایه های فرهنگ پاک که امروز بسیاری از کشورهای اندیشمند و فرهیختگان به خصوص کسانی که پیرو یکی از ادیان توحیدی هستند این شعار را سرلوحه کار خود قرار می دهند.

وی در پایان افزود: اگر از این شعار در سینما به طور جدی صیانت کنیم طولی نخواهذ کشید که سینمای ملی ایران یک بار دیگر در جهان خواهد درخشید.

شرف الدین بعنوان تهیه کننده فیلم "فرزند صبح" که برای نخستین بار در جشنواره سال گذشته دیده شد در پایان صحبتهای خود با اشاره به اکران عمومی این فیلم گفت: فرزند صبح به شکلی که سال گذشته در جشنواره دیده شد قطعا اکران نخواهد گرفت، بلکه با تدوین، دوبله و صداگذاری مجدد روی پرده خواهد آمد.

کد خبر 1524993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha