۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۲۶

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی - تربیتی حیات طیبه در زاهدان آغاز شد

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی - تربیتی حیات طیبه در زاهدان آغاز شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: با حضور استاندار سیستان و بلوچستان عملیات اجرایی مجتمع آموزشی - فرهنگی و تربیتی حیات طیبه در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در منطقه زیبا شهر زاهدان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار سیستان و بلوچستان ظهر شنبه در این مراسم اظهار داشت: احداث مجتمع آموزشی با توجه به رشد جمعیتی این منطقه از نیازهای ضروری منطقه زیبا شهر بود.

علی محمد آزاد گفت: در این راستا به مناسبت گرامیداشت سی و سومین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، عملیات اجرایی این مجتمع آموزشی بزرگ در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان با اعتبار بیش از 50 میلیارد ریال آغاز شد.

وی اظهار امیدواری کرد که تا 22 ماه دیگر این طرح آموزشی ساخته و آماده بهره برداری شود.

مجتمع آموزشی - فرهنگی و تربیتی دخترانه حیات طیبه در زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع و با زیر بنای مفید 10 هزار و 200 متر مربع طی بازه زمانی 22 ماه ساخته خواهد شد.

اکنون در منطقه زیبا شهر چهار ساختمان دولتی در قالب هشت مدرسه دو شیفته خدمات آموزشی را به دانش آموزان ارائه می دهند.

کد خبر 1525079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha