پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ بهمن ۱۳۹۰، ۰:۱۹

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

ایجاد ظرفیت جدید جذب هیأت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی

ایجاد ظرفیت جدید جذب هیأت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی

رئیس مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت از ایجاد ظرفیت جدید برای جذب هیأت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه هیأت امنای مرکزی وزارت بهداشت، از پست های خالی دانشگاهها برای جذب هیأت علمی استفاده می شود.

دکتر محمدحسین اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یک سری پست های خالی و بدون استفاده ناشی از بازنشستگی افراد در دانشگاههای علوم پزشکی ایجاد می شود که برای استفاده هر چه بهتر از این پست ها آنها به هیأت علمی بدل می شود.

وی اضافه کرد: مجوز این موضوع در مذاکره وزیر بهداشت و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور مطرح شده است و این مسئله در هیئت امنای مرکزی وزارت بهداشت به تصویب رسید.

اسدی خاطرنشان کرد: بر اساس این مصوبه، این پست های خالی به پست هیأت علمی بدل می شوند و هیأت علمی جدید در این پست ها استخدام می شوند.

رئیس مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت یادآور شد: پیش از این وزارت بهداشت مجوز جذب بیش از 2 هزار نفر هیأت علمی را دریافت کرده بود، که با استفاده از پست های خالی، ظرفیت جدید به ظرفیت جذب هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی اضافه می شود.

کد خبر 1537040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha