پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۴۲

اخبار حوادث/

سارق حرفه ای احشام در دام پلیس کرمانشاه/ پلیس 3 سارق سیم برق را روانه زندان کرد

سارق حرفه ای احشام در دام پلیس کرمانشاه/ پلیس 3 سارق سیم برق را روانه زندان کرد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: سارق حرفه ای احشام در دام پلیس و پلیس کرمانشاه 3 سارق سیم برق را روانه زندان کرد از اخبار حوادث استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، با دستگیری یک سارق سابقه دار احشام توسط پلیس کرمانشاه، راز 15 فقره سرقت احشام به ارزش 300 میلیون ریال فاش شد.

در پی وقوع چند فقره سرقت احشام در مناطق روستایی حومه شهرستان کرمانشاه و ارجاع پرونده های مربوطه با پلیس آگاهی انتظامی استان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران شعبه 4 اداره مبارزه با سرقت آن پلیس قرار گرفت.

ماموران در بررسیهای خود دریافتند، اخیرا یکی از سارقان حرفه ای احشام به اتهام استعمال مواد مخدر توسط ماموران پاسگاه "چهارزبر" کرمانشاه دستگیر شده است که بلافاصله پس از هماهنگی با مقام قضایی، متهم برای تحقیقات بیشتر از پاسگاه به پلیس آگاهی انتقال داده شد.

متهم که جوانی 31 ساله است، در بازجویی های فنی و تخصصی انجام شده در آگاهی لب به اعتراف گشود و از 15 فقره سرقت احشام به ارزش تقریبی 300 میلیون ریال پرده برداشت.

متهم با دستور مقام قضایی روانه زندان شد.

پلیس کرمانشاه 3 سارق سیم برق را روانه زندان کرد

3 سارق حرفه ای سیم برق، پس از اعتراف به 12 فقره سرقت روانه زندان کرمانشاه شدند.

با ارجاع یک فقره پرونده بهمراه 3 نفر متهم به سرقت سیم برق از کلانتری 17 کرمانشاه به آگاهی انتظامی استان، پیگیری موضوع به ماموران شعبه 2 اداره مبارزه با سرقت آن پلیس محول شد.

متهمان که در تحقیقات انجام شده در کلانتری منکر هرگونه سرقت بودند، در بازجویی های فنی و تخصصی انجام شده در آگاهی لب به اعتراف گشودند و از 12 فقره سرقت سیم برق به ارزش 36 میلیون ریال در نقاط مختلف شهر کرمانشاه پرده برداشتند.

متهمان با صدور قرارهای 500 میلیون ریالی روانه زندان مرکزی کرمانشاه شدند.

کد خبر 1538905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha