۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۶:۵۷

فریدونی به مهر خبر داد:

احداث کتابخانه مرکزی قم با اعتبار پنج میلیارد تومان اعتبار

احداث کتابخانه مرکزی قم با اعتبار پنج میلیارد تومان اعتبار

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان قم از احداث کتابخانه مرکزی قم با اعتبار 5میلیارد تومان خبر داد.

علی فریدونی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: مهمترین اقدام انجام گرفته در مورد کتابخانه ها، پی گیری تصویب ساخت کتابخانه مرکزی و تخصیص بودجه برای آن در سطح استان است که این پیگیری از چند سال گذشته انجام شده است.

وی گفت: این آرزو در سفر مقام معظم رهبری به استان قم تحقق یافت و با توجه به مشکل زمین در استان قم، جانمایی زمین به صورت جدی انجام شد.

9 هزار متر زمین برای احداث کتابخانه مرکزی در نظر گرفته شده است

وی با اشاره به اینکه زمین این کتابخانه در خیابان امام واقع شده است افزود: 9 هزار متر زمین برای احداث این کتابخانه در نظر گرفته شده است.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی قم بیان کرد: پروژه ساخت کتابخانه مرکزی از جمله طرح‌هایی است که آرزوی هر کتابدار و هر دوستدار کتاب است.

وی با اشاره به اینکه این کتابخانه در همه زمینه‌ها به ارائه خدمات خواهد پرداخت افزود: با توجه به نبود کتابخانه مرکزی در قم این نیاز در قم احساس می‌شد.

فریدونی بیان کرد: پنج هزار میلیارد تومان برای ساخت این کتابخانه درنظر گرفته شده است.

وی در پایان گفت: این کتابخانه همه امکانات روز را از نظر ساخت و ساز، فضای مناسب و همچنین وجود همه کتاب‌های موجود در بازار نشر را داراست.


 
کد خبر 1554380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha