پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مرداد ۱۳۸۲، ۱۷:۴۱

گراميداشت روز خبرنگار از سوي انجمن روزنامه نگاران مسلمان

احمدي نژاد:خبرنگاران، هاديان جامعه به سمت فردايي روشن هستند

احمدي نژاد:خبرنگاران، هاديان جامعه به سمت فردايي روشن هستند

رئيس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران از روزنامه نگاران جامعه خواست ، تعهد به ارزشهاي مقدس انقلاب را به عنوان مهم ترين وظيفه در نظر داشته و بر اساس قوانين آن فعاليت كنند .

به گزارش خبرنگار فرهنگي "مهر" ، اسفنديار رحيم مشايي ، رئيس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران كه پنج شنبه درمراسم روز خبرنگار  و در جمع اعضاي" انجمن روزنامه نگاران مسلمان " و خانواده هاي آنان  سخن مي گفت ، ضمن تبريك اين روز  به تمامي فعالان در عرصه اطلاع رساني ، تصريح كرد : بي شك با چنين عملكردي ، اطلاع رساني مطلوبي در كشور خواهيم داشت واقشار مختلف جامعه به نحوي شايسته به سوي خير و نيكي هدايت خواهند شد .

مشايي هدايت انسانها به سوي كمال و تعالي را از رسالتهاي مهم خبرنگاران عنوان كرد و افزود : شايسته است خبرنگاران و فعالان در عرصه اطلاع رساني ، در چارچوب قوانين اسلامي و بهره گيري  از اصول اخلاقي ، علاوه بر ارائه آگاهي ها و اطلاعات سازنده ، بينش و دانش انسانها را ارتقاء بخشيده و آنان را در پيمودن راه سعادت ياري كنند .
رئيس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به ضرورت پرهيز از روزمرگي در حرفه اطلاع رساني اشاره كرد وگفت :  همچنان كه  كارهاي روزمره  يك وظيفه است ، مي تواند آفت هم باشد .
وي در ادامه با اشاره به اينكه آينده از آن مسلمانان است ، تصريح كرد :  آينده اي پرشكوه در انتظار ما است و شايسته و لازم است براي استقبال از اين آينده،  شرايط مناسب مهيا شود و فعالان در عرصه اطلاع رساني در اين زمينه نقش بسيار سازنده اي ايفا كنند .
مشايي يادآورشد : روزنامه نگاران نبايد تنها به نقل وقايع روز اكتفا كنند بلكه بايد در عرصه اطلاع رساني زندگي ساز و جهت بخش نيز فعاليت شايسته اي داشته باشند .
وي با اشاره به اينكه در دنيا  نگاه به گذشته و حال از قيمت افتاده ودر مقابل نگاه به آينده داراي ارزش بسيار است ، ياد آورشد : شايسته است با بهره گيري ازپيشينه و گذشته كهن و ريشه دار خود ، به استقبال آينده وظهورامام زمان (عج) برويم .
مشايي  در ادامه اظهار داشت : درباره اين موضوع ،  مسلمانان ايراني  با توجه به آينده درخشان مكتب حيات بخش اسلامي حرفهاي زيادي  براي گفتن دارند .
وي با ياد آوري اينكه  در پرتو تشكيل حكومت مهدوي  ، مي توانيم ، جانهاي تشنه و دلهاي مشتاق و ذهنهاي بيدار را براي آ ن حادثه مهم بسيج كنيم ، افزود : در چنين شرايطي است كه  بارقه اميد و انتظار دست يابي به آن لحظات با شكوه در دل انسان  زنده شده وشرايط تعجيل در ظهور آن حضرت فراهم خواهد شد  . 
مشايي  در پايان اظهار داشت : مهمترين خبر  در آخرين سالهاي قرن گذشته ، خبر پيروزي انقلاب اسلامي ايران بود و به طور حتم اين خبر تا ظهور آن حضرت در اختيار مسلمانان خواهد بود .

در بخش ديگري ازاين مراسم " دكتر احمدي نژاد "شهردار تهران  با اهداي هديه به مناسبت روزخبر نگار به خانواده " سعيد ابوطالب" مستند ساز اسير شده در خاك عراق توسط نيروهاي آمريكايي گفت :  خبرنگاران، هاديان جامعه ما به سمت فردايي روشن هستند .
وي تصريح كرد : اگر فعالان در عرصه مطبوعات با اطلاع رساني دقيق ، سريع و صحيح ،  رسالت خود را به خوبي انجام دهند ، بي ترديد نقش بسيار ارزشمندي در پيشرفت و ارتقاء فرهنگي جامعه خواهند داشت .
شهردار تهران در ادامه ، با دعوت از دوجانباز اهل قلم " عليرضا سربخش " و " مجتبي شاكري " و تقدير از آن دو ،  آنها را مايه افتخار جامعه معرفي كرد و گفت : آسايش و آرامش امروز خود را مديون جان فشاني تمام عزيزاني هستيم كه در طول هشت سال دفاع مقدس از جان خود مايه گذاشته اند .
وي از همه روزنامه نگاران و اهالي قلم خواست با الهام گرفتن از زندگي سراسر درس كساني كه در راه پاسداري از هموطنان و ميهن خود جان فشاني كرده اند ، با صداقت و حس نوع دوستي فعاليت كنند .
احمدي نژاد گفت : در شرايط امروز خبر رساني از نيازهاي بسيار مهم، ضروري و اصلي كشور است و خبر نگاران مي توانند فضاي جامعه را در مسيرترقي و فعاليت هاي مثبت قرار دهند .خبرنگاران بايد در زمينه فعاليت هاي كارشناسي و تخصصي براي اظهار نظر در مسايل مختلف شهري دخالت كنند تا زمينه مشاركت براي عموم فراهم شود ، و با اطلاع رساني درست و به موقع مردم را در انتخاب راه ها و مسيرها ي صحيح راهنمايي كنند .
وي با بيان اينكه  در كشوربزرگ ايران خبرنگاران جوان بسيار داريم ، به جايگاه خبرنگاران اشاره كرد و گفت : در دنياي امروز كه برخي از نظام هاي دنيا مي خواهند همه حيثيت و هويت ما را به غارت ببرند ، بايد با اطلاع رساني صحيح يك كار عميق فرهنگي انجام دهيم .
شهردار تهران با اشاره به اينكه خبرنگاري به عنوان يك حرفه و وظيفه مقدس مي تواند يك سرمايه بزرگ ملي و كشوري باشد ، افزود: كشور ما در حال يك تحول انقلابي است كه از طريق اطلاع رساني به موقع و صحيح مي توان به آن چيزي كه اسلام مي خواهد برسد .  

"علي يوسف پور " دبير كل انجمن روزنامه نگاران مسلمان نيز  ضمن تبريك روز خبرنگار و ياد كردن  از شهيد محمود صارمي و مستند سازان در بند سعيد ابوطالب و سهيل كريمي ، گفت :  اسلام در اروپا دين دوم است و در چنين شرايطي دين اسلام نياز به تشكل خبرنگاران متعهدي دارد كه حافظ انديشه عزيزاني باشند كه جانشان را در اين راه از دست داده اند .
دبير كل انجمن روزنامه نگاران مسلمان  افزود : اميدوارم اين انجمن در پاسداري از انديشه و حقوق اشخاصي كه حين انجام وظيفه جانشان را از دست داده اند ، موفق عمل كند.  
گفتني است در ويژه برنامه روز خبرنگار كه از طرف "انجمن روزنامه نگاران مسلمان " در "فرهنگسراي اشراق" برگزار شد،  جمع كثيري از نمايندگان صدا وسيما ، خبرگزاريها ، باشگاه خبرنگاران جوان ، اعضاي شوراي سردبيري روزنامه هاي كيهان ، رسالت، و تعدادي از مسئولين فرهنگي و مديران مسئول مطبوعات ، ازجمله دكتر صحفي معاون مطبوعاتي وزير ارشاد ، آشتياني و زري بافان دو عضو شوراي اسلامي  شهر تهران   ، دكتر خوش چهره رييس گروه مشاوران شهرداري تهران ، عيسي سحر خيز نماينده مديران مسوول در هيات نظارت بر مطبوعات ، پرويز كرمي مدير مسوول روزنامه « جوان » ، عبدالله رمضاني معاون سازمان فرهنگي هنري ، كاظم كمالي نسب معاون اجتماعي فرهنگي شهرداري منطقه 4 تهران ، مرتضوي مدير مسوول روزنامه «حمايت » ، قاسمي فيض آبادي مدير مسوول روزنامه « نسيم صبا » ، واحدي پور سردبير روزنامه « آفتاب يزد» و اعضاي خانواده سعيد ابوطالب  حضور داشتند. 
لازم به ذكر است در اين مراسم ازطرف "انجمن روزنامه نگاران مسلمان" به تمامي خبرنگاران لوح تقدير و هديه  اهدا  شد. 
کد خبر 15608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha