۲۶ اسفند ۱۳۹۰، ۱۷:۰۹

اخبار جهاد کشاورزی/

95 هزار تن گندم در یزد تولید می شود

95 هزار تن گندم در یزد تولید می شود

یزد - خبرگزاری مهر: معاون مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با توجه به وضعیت آب و هوایی استان، پیش بینی می شود از 25 هزار و 250 هکتار اراضی زیر کشت گندم آبی یزد 95 هزار تن گندم برداشت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا هاتفی راد اظهار داشت: روند برداشت گندم با وجود وضعیت آب و هوایی استان یزد و خشکسالی موجود، مناسب خواهد بود.

وی عنوان کرد: کشاورزان استان یزد بخشی از گندم مازاد بر مصرف خود را به صورت تضمینی در اختیار دولت قرار می دهند.

هاتفی راد عنوان کرد: کشاورزان توان فروش گندم تولیدی خود تا 50 هزار تن را به دولت به صورت تضمینی دارند.

وی بیان داشت: زمان برداشت محصول گندم در استان یزد اوایل خرداد ماه خواهد بود و امیدواریم از نظر برداشت به بالاترین سطح دست پیدا کنیم.

6400 هکتار از اراضی یزد به کشت جو اختصاص یافت

معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاوزری استان یزد گفت: شش هزار و 400 هکتار از اراضی استان به سطح زیر کشت جو رفت.

محمدرضا هاتفی راد افزود: پیش بینی می شود با توجه به شرایط موجود 19 هزار تن جو از مزارع استان یزد برداشت شود.

وی بیان داشت: محصول جو در استان یزد معمولا نرخ تضمینی دارد و با توجه به متقاضیان این محصول در سطح استان، کشاورزان محصول تولیدی جو را بیشتر به مصرف داخلی می رسانند.

معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان یزد یادآور شد: حدود 10 هزار تن از محصول تولیدی جو کشاورزان استان یزد به صورت تضمینی در اختیار سازمان تعاون روستایی و پشتیبانی امور دام قرار می گیرد.

هاتفی راد بیان کرد: زمان شروع برداشت محصول تولیدی جو کشاورزان استان یزد نیمه اردیبهشت ماه سال آینده خواهد بود.

بازدید معاون گروه بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات از صنایع شیلاتی یزد

در راستای توسعه بازار و بهبود کیفیت آبزیان، معاون گروه بهبود کیفیت آبزیان به مدت سه روز از مراکز عرضه ماهی و دیگر آبزیان یزد دیدن کرد.

معاون گروه بهبود کیفیت آبزیان از بازارچه های بزرگ شیلات، صنایع فرآوری و بسته بندی ماهی و کارخانه های تون ماهی در استان بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات و کاستی های آنها آشنا شد.

معاون گروه بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: مشکلات و کاستی های زیادی در زمینه توسعه و پرورش ماهی در استان یزد وجود دارد که با ارائه و طرح آنها در سازمان شیلات ایران برای رفع آنها چاره اندیشی خواهد شد.

عربی با اشاره به نیاز استان یزد به تشکیل اتحادیه ماهی فروشان افزود: برگزاری کارگاه آموزشی الگو سازی بهداشتی ماهی فروشان برای بهبود کیفی ماهی سالم و عرضه به مصرف کنندگان از برنامه های اصلی این گروه اعزامی به استان یزد خواهد بود.

یزد از قطب های تولید فرآورده های دامی در کشور است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: استان یزد به عنوان یکی از قطب های تولید فرآورده های دامی در کشور مطرح است.

حسین بری ابرقویی افزود: کشاورزان و دامداران استان یزد به خوبی حرکت های جهادی را همراهی کردند و توانستند استان را در مسیری قرار دهند که به قطب تولید فر آورده های دامی در کشور تبدیل شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اقلیم استان و کمبود آب در یزد، کشاورزان و دامداران در مصرف آب با صرفه جویی هایی که صورت داده اند، توانسته اند 150 میلیون متر مکعب در مصرف آب صرفه جویی کنند.

بری ابرقویی یادآور شد: استان یزد با همه شرایط اقلیمی سختی که با آن مواجه است در زمینه پرورش بلدرچین در کشور مقام نخست را دارد و در تولید و پرورش کبک توانسته یکصد تن گوشت کبک در طول یک سال گذشته تولید کند.

وی ادامه داد: یزد در زمینه پرورش شتر مرغ نیز مراحل بسیار خوبی را طی کرده و اکنون از این استان جوجه شتر مرغ به سایر استانهای کشور صادر می شود.

کد خبر 1561391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha