به گزارش خبرنگار مهر، سید شمسالدین حجازی ظهر پنج شنبه در دیدار نوروزی با رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کلیه نیروهای امدادی استان قم برای ایام نوروز از اسفندماه سال گذشته بسیج شدند، افزود: اورژانس قم در ایام نوروز امسال 900 مأموریت بیشتر از سال گذشته انجام داده که در مجموعه میزان فوتیها در تصادفات نیز کاهش یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه کلیه آمبولانسهای اورژانس قم به ICU مجهز شدند، افزود: تعداد 260 امدادگر در قالب 11 اکیپ امدادی در نوروز امسال در استان قم خدمات خود را به شهروندان ارائه کردند.
وی با بیان اینکه بیمارستان فرقانی قم جزو 800 پروژهای قرار گرفت که باید تا آخر دولت دهم به اتمام برسد، افزود: بیمارستان فرقانی از بیمارستان شهید بهشتی نیز پیشرفتهتر خواهد بود که امیدواریم با راه اندازی این بیمارستان بخش زیادی از مشکلات درمانی بیماران در قم حل شود.
حجازی عنوان کرد: درمانگاه شهرک شکوهیه نیز در خردادماه امسال به اتمام خواهد رسید و در اختیار شهروندان قرار میگیرد.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بیمارستان فرقانی قم جزو 800 پروژه دولت قرار گرفت که تا پایان دولت دهم باید به اتمام برسد.
نظر شما