مهدی پهلوانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری مسابقه قرآن در میان خانواده شهدا و جانبازان بیان کرد: مرحله شهرستانی این مسابقه با حضور دوهزار نفر برگزار شده است.
راه یابی 200 نفر به مرحله استانی مسابقات قرآن
وی گفت: از میان این دوهزار نفر شرکت کننده در مسابقه، برگزیده های آن ها که 200 نفر را شامل می شود به مرحله استانی راه پیدا کردند.
وی بیان کرد: مرحله استانی مسابقه در 22 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت: مسابقه در رشته های حفظ ، قرائت، مفاهیم و تفسیر برای آقایان و بانوان و همچنین دانش آموزان، جانبازان و همسران شهدا برگزار می شود.
وی با بیان اینکه حدود صد نفر خانم و حدود صد نفر آقا به مرحله استانی راه یافتند گفت: مرحله استانی مسابقه در 22اردیبهشت ماه در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می شود.
پهلوانی در ادامه با اشاره به اینکه مرحله کشوری نیز در تابستان در مشهد برگزار می شود بیان کرد: از میان 200 نفر شرکت کننده در مرحله استانی 30 نفر به مرحله کشوری راه می یابند.
نظر شما