پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ فروردین ۱۳۹۱، ۱۳:۳۸

بردویل تشریح کرد:

چرایی تعلیق توافقنامه آشتی ملی/ شروط اسرائیل برای ابومازن

چرایی تعلیق توافقنامه آشتی ملی/ شروط اسرائیل برای ابومازن

یکی از رهبران برجسته جنبش حماس به تشریح چرایی تعلیق توافقنامه آشتی ملی فلسطین و شروط رژیم اسرائیل برای رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در زمینه آشتی ملی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، صلاح البردویل در گفتگو با روزنامه السیاسه چاپ کویت اظهار داشت: اسرائیل آشتی ملی فلسطین را به حال تعلیق درآورده و تشکیلات خودگردان فلسطین توانایی مقابله با این مسئله را ندارد به همین دلیل از اجرای توافقنامه آشتی ملی نگران است.

وی با بیان این مطلب افزود: هیچ گروه فلسطینی آشتی ملی فلسطین را از اساس رد نمی کند و هر بار که فتح و حماس به اجرای توافقنامه آشتی ملی فلسطین نزدیک شدند با وتوی اسرائیل مواجه شدند.

بردویل خاطرنشان کرد: اسرائیل نمی خواهد آشتی ملی فلسطین به موفقیت برسد بلکه خواهان اختلافات داخلی است طبیعی است در چنین شرایطی تشکیلات خودگردان فلسطین عملا نمی تواند آشتی ملی را اجرایی کند.

این رهبر حماس تصریح کرد: اسرائیل برای تشکیلات خودگردان فلسطین شرط گذاشته است در صورتی با اجرای توافقنامه آشتی ملی موافقت می کند که این تشکیلات شروط کمیته چهارجانبه را بپذیرد.

بردویل در ادامه ضمن انتقاد از تمایل تشکیلات خودگردان فلسطین به مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی تاکید کرد که متاسفانه ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان در تدوین استراتژی چگونگی تعامل با رژیم اسرائیل به خواسته های ملت فلسطین و خشم آنها از اقدامات تجاوزکارانه صهیونیست ها توجهی نمی کند تا به جای مذاکرات سازش استراتژی دیگری را جایگزین کند.

کد خبر 1574269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha