به گزارش خبرگزاری مهر، برابر اعلام خبری مبنی بر قاچاق سوخت در جاده اراک، ماموران پاسگاه 10 بلافاصله به محل مورد نظر شتافتند و در این رابطه یک دستگاه کامیون را با راننده و یک نفر سرنشین را متوقف و نسبت به بازرسی از آن ها اقدام کردند.
در بازرسی به عمل آمده از داخل کامیون تعداد 25 بشکه 200 لیتری گازوئیل قاچاق کشف و ضبط شد که کامیون مذکوربه همراه متهمان جهت اقدامات بعدی به پاسگاه انتقال داده شدند.
دستگیری اتباع خارجی غیر مجاز
ماموران انتظامی حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی کاشان به یک دستگاه خودروی پژو پارس مشکوک و به راننده دستور ایست دادند ولی راننده مذکو با سرعت بالا از محل متواری شد.
ماموران پس از تعقیب و گریز، خودروی مذکور را که به صورت خلاف جهت در اتوبان حرکت می کرد متوقف و راننده را به همراه سه نفر اتباع خارجی غیر مجاز دستگیر کردند.
اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز
طرح پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز و جمع آوری افراد معتاد و ولگرد، به طور مستمر در سطح پارک ها و اماکن رفاهی شهرستان قم اجرا می شود.
در تداوم اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و جمع آوری افراد معتاد و ولگرد و پاکسازی پارک ها و تفرجگاه ها، طرح مذکور با حضور ماموران کلانتری ها و یگان امداد در سطح شهرستان قم اجرا شد.
در طول اجرای این طرح 10 نفر معتاد و ولگرد، پنج دستگته خودروی تغیر وضعیتی، چهار دستگاه خودرو متخلف و 9 دستگاه موتورسیکلت فاقد مدرک توقیف شد.
مرگ کودک سه ماهه در اثر سهل انگاری پدر
در پی اطلاع از وقوع فوت مشکوک، ماموران انتظامی بلافاصله به محل مورد نظر اعزام و در پیگیری های صورت گرفته متوجه شدند طفل سه ماهه ای با سر و صورت کبود و خون آلود در درمانگاه فوت کرده است.
در تحقیقات نهایی معلوم شد پدر نوزاد حین انتقال او به درمانگاه به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و برخورد به کنار بلوار موجب مرگ طفل سه ماهه شده است.
اخبار انتظامی قم؛
کشف پنج هزار لیتر گازوئیل قاچاق/ مرگ کودک سه ماهه در اثر سهل انگاری پدر
قم - خبرگزاری مهر: کشف پنج هزار لیتر گازوئیل قاچاق، اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده، دستگیری اتباع خارجی غیر مجاز و مرگ کودک سه ماهه در اثر سهل انگاری پدر از عناوین اخبار انتظامی قم است.
کد خبر 1585570


نظر شما