به گزارش خبرگزاری مهر، تصمیم تشکیل دانشمندان 90 کشور جهان، بررسی اکوسیستم و منابع طبیعی زمین را تسهیل خواهد کرد. این تصمیم هیات مستقل تنوع زیستی، شبیه به گروه بین دولتی تغییرات جوی (IPCC) است که هفته گذشته پس از سالها بحث و مذاکره در شهر پاناما آمریکا تأسیس شد.
گروه بین دولتی تنوع زیستی و خدمات اکوسیستم (IPBES) مسئول بررسی بین المللی علمی روی مسائلی چون اسیدی شدن اقیانوسها و گرده افشانی است تا به سیاستگزاران کمک کند با کمبود تنوع زیستی جهانی و از بین رفتن اکوسیستمها مقابله کند.
ایرینا بوکوا مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل (یونسکو) در پاریس ابراز امیدواری کرد که این هیات بتواند تنوع زیستی را در استراتژی توسعه پایدار مدنظر قرار دهد.
براساس گزارش نیچر، موضوعات مورد بررسی این گروه علمی و بودجه کلی فعالیت آن قرار است در نخستین جلسه با حضور تمام اعضا که برای سال 2013 برنامه ریزی شده، مطرح شود اما این گروه کار خود را بلافاصله با بررسی موضوعاتی چون بررسی اکوسیستم هزاره سوم و تحلیلهای آن آغاز می کند.
این اقدام مورد استقبال محققان تنوع زیستی قرار گرفته است.
نظر شما