۲۹ بهمن ۱۳۸۳، ۱۲:۳۲

كاريكاتوريست ها دموكراسي باروت را ترسيم مي كنند

هنرمندان كاريكاتوريست شيرازي با شركت در مسابقه بزرگ كاركاتور آثار خويش را به معرض نمايش خواهند گذاشت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"، مسابقه بزرگ كاريكاتور كه براي نخستين بار به ابتكار اين حوزه برپا مي شود، در 6 بخش موضوعي اجرا خواهد شد و طي آن هنرمندان آثاري را با موضوعات خليج فارس، حقوق بشر، انقلاب سنگ، عراق، افغانستان، دموكراسي باروت، آسيب هاي اجتماعي و كمبود سرانه مطالعه خلق خواهند كرد.

براين اساس، كارها بايستي الزاما روي كاغذ در ابعاد A4  ترسيم شود و همراه با آن نشاني ، تلفن و سال تولد صاحب اثر ذكر شود. حداكثر آثار ارسالي در هر موضوع 3 اثر اعلام شده و شركت هر نفر در بخش هاي مختلف آزاد است و حوزه ي هنري در استفاده از آثار به نام صاحب اثر آزاد است.

شايان ذكراست در پايان به نفرات برتر هر بخش سكه  بهار آزادي اهدا خواهد شد. نشاني دبيرخانه جشنواره نيز انتهاي بلوار شهيد مطهري ، جنب بيمارستان خدادوست ، حوزه هنري فارس اعلام شده است.

کد مطلب 158612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha