علی اکبر سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس در نظر دارد با برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز، از زحمات این قشر تقدیر و افراد واجد شرایط را تشویق به این امر خداپسندانه کند.
وی عنوان کرد: با تلاش خیرین شهرستان قدس، در پایان سال 90 مدرسه حق شناس که از جمله مدارس در سطح عالی آموزشی و استحکام بنا و دارای چندین کلاس هوشمند است، افتتاح شد.
اجرای هشت پروژه مدرسه سازی در قدس
این مسئول ادامه داد: در سال جاری نیز هشت پروژه مدرسه سازی در نظر گرفته شده مدرسه ایرانی اسلامی از آن جمله است.
سلیمانی افزود: مدرسه ایرانی اسلامی دارای زمینی با وسعت 10 هزار متر مربع و امکاناتی از قبیل سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی، آزمایشگاه و کارگاه است.
احداث مدرسه ایرانی اسلامی شهرستانهای استان تهران در قدس
این مسئول بیان کرد: از این نوع مدارس در هر استان یک باب باید احداث شود که در شهرستانهای استان تهران مدرسه ایرانی اسلامی در شهرستان قدس احداث خواهد شد.


نظر شما