۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۱۹

عباسی به مهر خبر داد:

اختصاص 6600 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای توسعه کشاورزی

اختصاص 6600 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای توسعه کشاورزی

شاهرود خبرگزاری مهر: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص شش هزار و 600 میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ 7 درصد برای توسعه بخش کشاورزی در سال جاری خبر داد.

سعادت الله عباسی در حاشیه آغاز اجرای طرح توسعه پرورش شتر در منطقه طرود شهرستان شاهرود در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، گفت: دولت در بخش توسعه کشاورزی اعتباری بالغ بر شش هزار و 600 میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت با نرخ هفت درصد در نظر گرفته است.

وی افزود: در ارتباط با پرورش شتر هم طرح تیپ 30 نفره پیش بینی شده است که در مناطقی که مستعد پرورش شتر باشد بدون محدودیت در اختیار مردم و علاقه مندان به پرورش شتر قرار می گیرد.

عباسی افزود: در ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد شتر منطقه طرود شهرستان شاهرود علاوه بر کارهای علمی و پژوهشی که در خصوص بانک ژن و اصلاح نژاد انجام می شود آموزش تلقیح مصنوعی و پیگیری و تکثیر شتر و آموزش شترداران که با اصول علمی کار پرورش شتر را انجا می دهند نیز صورت می گیرد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص سهم وزارت جهاد کشاورزی از 100 میلیارد تومان اعتبار مصوبه هیئت دولت به استان سمنان برای توسعه پرورش شتر، گفت: وزارت جهاد کشاورزی متناسب با برنامه هایی که پیش بینی شده و ظرفیت استان سمنان و برنامه هایی که ارائه می شود سهم این وزارتخانه را تامین و در اختیار آن قرار می دهد.

عباسی، ترغیب و تشویق و آموزش روستائیان و شترداران و در اختیار قرار داردن تسهیلات ارزان قیمت و ویژه با شرائط بسیار آسان و بهره پایین و بدون محدودیت را از روشهای اجرای طرح توسعه شتر عنوان کرد.

وی در پایان تصریح کرد: دولت هم باید در کنار بخش خصوصی برای توسعه این امر برای کارهای اصلاح نژادی، از نظر آموزشی و پژوهشی کمک کند.

کد خبر 1590595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha