۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۲۷

ضرغامی در گفتگو با مهر:

ساخت آثار درباره مشاهیر همواره اولویت نیست/ توجه به چهره‌های تأثیرگذار

ساخت آثار درباره مشاهیر همواره اولویت نیست/ توجه به چهره‌های تأثیرگذار

رئیس سازمان صداوسیما گفت: همیشه این طور نیست که اولویت ما ساخت آثاری درباره شخصیت‌های برجسته و مشاهیر باشد، بلکه سعی می‌کنیم درباره شخصیت‌هایی که زندگی و سیره‌شان می‌تواند الگو باشد، آثار متنوعی بسازیم.

عزت‌الله ضرغامی، رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت آثار مختلف درباره شخصیت‌های معاصر از جمله فردوسی و دیگر شاعران به خبرنگار مهر گفت: ساخت اثری درباره شخصیت این شاعر بزرگ حتماً جزو اولویت‌های ما در برنامه‌های الف‌ویژه قرار دارد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به تحولاتی که در معاونت سیما نسبت به گذشته رخ داده و کارشناسان مختلف و صاحب نظر مرتبط با آثار متنوع حضور دارند، مشغول ارزیابی نهایی هستیم تا بتوانیم درباره بسیاری از شخصیت‌هایی که زندگی، رفتار و سیره‌شان برای افراد جامعه می‌تواند الگو باشد و تحت‌تاثیر قرار بگیرند، آثاری بسازیم.

رئیس سازمان صداوسیما یادآور شد: سازمان صداوسیما پیش از این نیز درباره شخصیت‌های علمی، مذهبی، تاریخی و... آثار متنوع و در خوری ساخته است. دوستان ما تلاش کرده‌اند درباره شخصیت‌های برجسته که شاید مردم اطلاعات‌شان درباره آنها کم باشد همچون دکتر قریب آثاری را بسازنند.

ضرغامی در پایان اشاره کرد: آنچه در یک اثر نمایشی اهمیت دارد این است که شخصیت‌ها خوب واکاوی شوند تا مردم به عنوان الگو به آنها نگاه کنند. همیشه این طور نیست که اولویت ما ساخت آثاری درباره شخصیت‌های برجسته و مشاهیر باشد، بلکه سعی می‌کنیم درباره شخصیت‌هایی که زندگی و سیره‌شان می‌تواند الگو باشد، آثار متنوعی بسازیم تا مورد توجه مردم قرار بگیرد.

کد خبر 1593614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha