پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۰:۵۲

رضایی در گفتگو با مهر:

سومین دوره رقابت‌های لیگ دو و میدانی باشگاه‌های قم برگزار می‌شود

سومین دوره رقابت‌های لیگ دو و میدانی باشگاه‌های قم برگزار می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت دو و میدانی استان قم گفت: امسال سومین دوره رقابت های لیگ دو و میدانی باشگاه های استان قم با حضور چهره های مطرح دو و میدانی استان در رشته های مختلف برگزار می شود.

علی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بسیاری از استعدادهای دو و میدانی قم از دل رقابت های لیگی که طی دو سال گذشته برگزار کردیم، شناسایی شدند به همین خاطر امسال نیز قصد داریم با برگزاری سومین دوره رقابت هیا لیگ دو و میدانی باشگاه های استان قم در مرحله جدیدی از رشد و توسعه دو و میدانی امسال استان قم گام برداریم.

وی ادامه داد: طی دو سال گذشته دو دوره برگزاری رقابت های لیگ دو و میدانی باشگاه های استان قم را تجربه کردیم و خوشبختانه با حضور استعدادها و چهره های آینده دار این رشته ورزشی شاهد برگزاری مسابقات سطح بالایی بودیم.

رقابت دو و میدانی کاران مدعی در 9 ماده لیگ دو و میدانی قم

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم ابراز داشت: امسال نیز انتظار داریم در رقابت های لیگ دو و میدانی باشگاه های استان قم شاهد شرکت کردن چهره های شاخص دو و میدانی استان در قالب تیم های مختلف در این دوره از رقابت ها باشیم.

وی یاد آور شد: دو و میدانی کاران شرکت کننده در سومین دوره رقابت های لیگ دو و میدانی باشگاه‌های استان قم در مواد و رشته های مختلف در پیست دو و میدانی مجموعه ورزشی یادگار امام قم با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا نفرات و تیم های برتر هر مرحله مشخص شوند.

رضایی عنوان کرد: دو و میدانی کارانی که در دومین دوره مسابقات لیگ دو و میدانی باشگاه های قم حضور یافته بودند، در مواد 110 متر با مانع، 100 متر، 400 متر، 1500 متر، پرش طول، پرش ارتفاع، پرتاب وزنه و پرش با نیزه با یکدیگر به رقابت پرداختند اما هنوز افزایش تعداد رشته ها در دوره سوم لیگ دو و میدانی قم قطعی نشده است.

به دنبال شناسایی استعدادهای دو و میدانی قم هستیم

وی تاکید کرد: هدف هیئت دو و میدانی استان قم از برگزاری رقابت های لیگ باشگاه های قم این است که بتوانیم چهره های جوان و آینده دار این رشته ورزشی را در یک میدان مهم و رقابتی گردهم آورده و انشاءالله ضمن برگزاری رقابتی جذاب و تماشایی، بتوانیم برترین ها را نیز شناسایی کنیم.

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم با اشاره به وضعیت این رشته ورزشی در قم، تصریح کرد: خوشبختانه دو و میدانی در مقایسه با سایر رشته های ورزشی فعال در استان قم از جمله رشته های ورزشی موفق به شمار می رود و در حال حاضر قهرمانان ارزنده ای در این رشته داریم.

وی عنوان داشت: از ابتدای سال جاری قهرمانان ارزنده دو و میدانی قم توانسته اند در رقابت های قهرمانی رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان کشور به موفقیت های ارزنده ای دست یافته و قم را در دو و میدانی کشور مطرح کنند.

رضایی ابراز داشت: موفقیت دو و میدانی کاران قمی در رقابت های قهرمانی کشور دو رده سنی نونهالان و بزرگسالان که امسال در شهرهای تهران و شیراز برگزار شده است، ادامه یافت و در واقع باید بگویم که سال جاری هنوز به نیمه ششم ماهه نخست خود نرسیده است، برای دو و میدانی قم سالی موفق بوده است و قطعا نیز این روند تداوم خواهد داشت.
 

کد خبر 1594401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha