۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۱:۴۰

قنبر زاده:

فکر می‌کنم نفت آسیایی شده است/ صددرصد فرکی را نگه می‌داریم

فکر می‌کنم نفت آسیایی شده است/ صددرصد فرکی را نگه می‌داریم

مدیر عامل باشگاه نفت باتبریک صبای قم گفت احساس می کنم تیم نفت آسیایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور قنبرزاده پس از پایان دیدار استقلال برابر نفت در پاسخ به سؤال مهر که چه احساسی دارید که فرصت آسیایی شدن را از دست دادید گفت: هر آنچه خدا بخواهد همان می شود صبا هم تیم خوبی است و برای این موفقیت زحمت کشیده است. من خوشحالم و به آنها تبریک می گویم.

وی در این خصوص اضافه کرد: درست است صبا رقیب ما بوده اما آنها رقیبی رفیق بودند آنها همانند نفت در جریان این فوتبال سالم کار کردند و از همین جا به مدیریت آنها تبریک می گویم.

مدیر عامل باشگاه نفت تهران خاطرنشان کرد: امروز من احساس می کنم تیم خودم نفت تهران آسیایی شده و امیدوارم صبا در آسیا موفقیت های زیادی را کسب کند.

قنبرزاده در پایان در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر آخرین وضعیت همکاری فرکی با تیم فوتبال نفت گفت: صد در صد مدیریت باشگاه و مدیریت کلان وزارت نفت از این مربی حمایت کرده و خوشحال می شویم وی در تیم نفت بماند. ما تمام توانمان را برای حفظ فرکی در  تیم نفت به کار می بریم.

کد خبر 1599645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha