پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۵۳

آیت الله العظمی شیرازی:

زندان کردن افراد به جهت بدهکاری مالی و مهریه خلاف شرع است

زندان کردن افراد به جهت بدهکاری مالی و مهریه خلاف شرع است

شیراز - خبرگزاری مهر: مرجع تقلید شیعیان گفت: زندان کردن افراد به جهت بدهکاری مالی و مهریه در صورت عدم توانایی مالی خلاف شرع و حکم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله العظمی شیرازی در پی پر شدن بخش قابل توجهی از زندانها از زندانیانی که به جهت مشکلات مالی و یا به اجرا گذاشته شدن مهریه ها بوده تاکید کرد: زندان کردن افراد تحت عناوینی نظیر مهریه و بدهکاری در صورتیکه شخص بدهکار واقعا توان بر پرداخت مهریه و بدهی خود را نداشته باشد مخالف صریح آیه شریفه: و اِن کَان د ُو عُسْرَةٍ َفنظِرَةٌ إِلَى مَیْسَرَةٍ و بر خلاف شرع و عقل است و ضبط اموال شخص نیز در صورت قرار گرفتن در ردیف مستثنیات دین هم جایز نمی باشد.

وی ادامه داد: صریح آیات و احادیث دلالت بر لزوم دادن فرصت به شخص بدهکاری که واقعا توان پرداخت بدهی خود را ندارد می کند و عمده آنچه امروز متأسفانه صورت می پذیرد و افراد را به زندان می اندازند و در نتیجه توابع ناشایستی نظیر رفتن آبروی چندین و چند ساله افراد و پاشیده شدن کانونهای خانواده می شود بر خلاف شرع و حکم عقلا بوده است.

کد خبر 1613438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha