پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۳۴

شیری با مهر عنوان کرد:

95 هزار خانواده فرهنگی مازندران تحت پوشش بیمه طلایی قرار گرفتند

95 هزار خانواده فرهنگی مازندران تحت پوشش بیمه طلایی قرار گرفتند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی آموزش و پرورش مازندران گفت: بیش از 95 هزار نفر از خانواده‌های فرهنگیان مازندران تحت پوشش خدمات بیمه طلایی قرار گرفتند.

حسن علی شیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا کنون بیش از 37 هزار فرهنگی استان با هدف ارائه خدمات مطلوب و عدم دغدغه خاطر درمان تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند.

وی افزود: از مجموع قریب به 40 هزار فرهنگی مازندران تا کنون بیش از 37 هزار فرهنگی استان تحت پوشش بیمه طلایی قرار گرفتند.

شیری با بیان اینکه این بسته بیمه ای شامل انواع بیمه های مورد نیاز فرهنگیان به ویژه بیمه های درمان تکمیلی است اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح ارائه خدمات مطلوب به فرهنگیان است به نحوی که دیگر دغدغه خاطر درمان برای قشر فرهنگی وجود نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 95 هزار نفر فرهنگی شاغل و افراد تحت تکفل آنان در این طرح بیمه شدند بیان داشت: مدت خدمات بیمه ای از تاریخ اول اردیبهشت 91 به مدت یکسال تمدید شد.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت: صدور و واگذاری کارت درمان طلایی فرهنگیان مازندران آغاز شده و در ادارات شهرستان و منطقه در حال توزیع می شود.

کد خبر 1614813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha