پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۷

شرقی در گفتگو با مهر:

میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب پیشرفته در بیدخت راه اندازی شد

میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب پیشرفته در بیدخت راه اندازی شد

گناباد - خبرگزاری مهر: مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب پیشرفته با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 360 میلیون ریال در بیمارستان 15خرداد بیدخت نصب و راه اندازی شد.

عبدالرضا شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای افزایش خدمت رسانی به مردم شهرستان و منطقه و امکان استفاده از امکانات مطلوب و با کیفیت و همچنین حضور متخصص و جراح مغز و اعصاب در گناباد میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب پیشرفته خریداری و راه اندازی شد.

وی افزود: با توجه به حضور متخصص جراح مغز و اعصاب در شهرستان و به منظور تکمیل سایت جراحی مربوطه، پس از خرید و تکمیل ست های تخصصی جراحی و چراغ سیالتیک مورد نیاز در اتاق عمل، پیگیری های لازم جهت خرید دستگاه میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب پیشرفته انجام پذیرفت.

شرقی افزود: با بررسی دستگاههای موجود در ایران و پیگیری از شرکت های مختلف، دستگاه میکروسکوپ جراحی مدل "OPMI Vorio 700" که از جمله دستگاههای پیشرفته و به روز جهت انجام اعمال  جراحی است، پس از تأیید متخصص جراح مغز و اعصاب و تامین اعتبار لازم توسط سرپرست دانشگاه این دستگاه خریداری، نصب و راه اندازی شد.

کد خبر 1623557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha