به گزارش خبرنگار مهر، قلندر نظری ظهر سه شنبه در دیدار با مدیر کل دامپزشکی جنوب کرمان، با بیان اینکه فاریاب از نظر دامداری و کشاورزی شاخص ترین منطقه جغرافیایی است گفت: در خشکسالی های پیش آمده در جنوب کرمان شهرستان فاریاب وضعیت بهتری دارد و کمتر از این پدیده طبیعی متاثر شده است.
وی با اشاره به طر ح های مصوب شده در کارگروه بخش کشاورزی تصریح کرد: در بخش توسعه کشاورزی مردم بیشتر به سمت دامپروری روی آورده اند.
قلندری حوزه موردان از توابع شهرستان فاریاب را منطقه کوهستانی خواند و ابراز داشت: حوزه موردان بیش از 15 هزار راس دام دارد.
فرماندار فاریاب ارتباط بین دستگاههای اجرایی را رمز موفقیت خواند و بیان داشت: ما برای کمک به دامپزشکی کوتاهی نخواهیم کرد.
وی همچنین بر لزوم استفاده کشاورزان از سیستم های آبیاری تحت فشار گفت: این امر در صرف جویی در مصرف آب تاثیر بسزایی دارد.
نظر شما