پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۵۸

نخستین همایش ملی مدیریت جامع قبل از بحران برگزار می‌شود

نخستین همایش ملی مدیریت جامع قبل از بحران، 17 و 18 تیرماه در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه ریزی برای ایجاد سازمان عالی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل زیر نظر مستقیم یکی از مقامات عالی نظام،  ارتقای آمادگی عمومی در مقابله با وقوع بحرانهای انسان ساز یا طبیعی،  حفظ سرمایه های انسانی و اقتصادی و بررسی راهبردهای تخصصی نگر به موضوع مدیریت قبل از بحران از محورهای این همایش است.

همچنین بررسی راهبردهای تخصصی نگر به موضوع منتهی به حفظ منابع انسانی و سرمایه های ملی، تعیین سبد ریسک ، محاسبه ریسک ، اولویت گذاری مقابله با ریسک ، مدیریت ریسک، آموزش مدیران بحران و ریسک با رویکرد پیشگیری و آمادگی، بررسی راهکارهای مشارکت مردمی و بررسی نقش مساجد در مدیریت جامع قبل از بحران از دیگر محورهای در نظر گرفته شده برای همایش ملی مدیریت جامع قبل از بحران است.
 
قرار است موضوع  تولید علم و استفاده بهینه از دانش مدیریت جامع قبل از بحران، همسویی رسانه ملی جهت مقابله با بحران، قبل از وقوع و ایجاد کارگاههای تخصصی آشنایی در حوزه های مختلف قبل از بحران نیز در این همایش مورد بررسی قرار بگیرد.
 
ریسک، سیستم مدیریت HSE  و ایمنی، به عنوان سه محور اصلی همایش ملی مدیریت جامع قبل از بحران در نظر گرفته شده و مدیران بحران کشور، کارشناسان HSE، استانداران، فرمانداران، شهرداران، مدیران آتش نشانی ها، مجموعه نفت، گاز و پتروشیمی، راه و ترابری، حمل و نقل، پایانه ها، موسسات بیمه، بسیج و حوزه های علمی و دینی مخاطبان آن هستند.
 
کد خبر 1627878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha