پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۸

حسنی:

کوهنوردان اصفهانی به قله آراگاتس ارمنستان صعود می کنند

کوهنوردان اصفهانی به قله آراگاتس ارمنستان صعود می کنند

اصفهان - خبرگزاری مهر: نائب رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان گفت: از تاریخ 24 تا 30 تیرماه سال جاری، قله آراگاتس ارمنستان میزبان جمعی از کوهنوردان اصفهانی است.

صغری حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صعود به قله آراگاتس ارمنستان با ارتفاع چهار هزار و 100 متر از سطح دریای آزاد، از جمله سفرهای برون‌مرزی کوهنوردان اصفهانی است که با هزینه شخصی خود راهی این سفر می‌شوند.

وی تاکید کرد: صعود به قله آراگاتس ارمنستان به صورت خانوادگی انجام می‌شود.

نائب رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان اشاره‌ای به برنامه‌های هیئت کوهنوردی این استان کرد و بیان داشت: در تاریخ 14، 15 و 16 تیرماه سال جاری سفر به قله رودخان، ماسوله و آبشار لاتون برای 46 نفر از کوهنوردان اصفهانی پیش‌بینی شده است.

وی در مورد فعالیت کوهنوردان هیئت کوهنوردی استان اصفهان در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این ماه برنامه‌های کوهنوردان حرفه‌ای به صورت شبانه  و از ساعت 23 تا سه بامداد انجام می‌شود.

حسنی ساخت یک دیواره سنگ اختصاصی را برای هیئت کوهنوردی استان اصفهان بسیار مهم دانست و تاکید کرد: با فعالیت این دیواره برنامه‌های گوناگونی را برای علاقه‌مندان سنگ‌نوردی برپا می‌کنیم.

وی تصریح کرد: دیواره سنگی اصفهان با تلاش رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان و همکاری مسئولان ورزشی استان ساخته می‌شود.

نائب رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان افزود: در چند وقت اخیر نیز دوره سنگ‌نوردی با حضور پنج نفر از بانوان اجرا شد و قرار است از این پس دوره‌‌های سنگ‌نوردی تنها برای افراد حرفه‌ای برپا شود.

وی ادامه داد: افسانه میراحمدی و ساحل مایلی که توانستند در رقابت‌های کشوری سر طناب مازندران و در رده سنی نوجوانان گروه B ، به ترتیب مقام نخست و چهارم را از آن خود کنند افتخاری هستند برای هیئت کوهنوردی استان اصفهان و به طور حتم در آینده شاهد دوباره این پیروزی‌ها هستیم.

کد خبر 1634655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha