۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۳۴

صدری:

زنجان نیازمند تشکیل اتحادیه صادراتی صنوف است

زنجان نیازمند تشکیل اتحادیه صادراتی صنوف است

زنجان-خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: زنجان نیازمند تشکیل اتحادیه صادراتی صنوف در راستای صادرات اقلام صنفی استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید صدری صبح چهارشنبه در همایش روز اصناف افزود: با ایجاد یک تشکل صادراتی، شاهد رونق بازار در استان خواهیم بود.
 
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به صنوف تولیدی در استان، افزود: در این بخش تاکنون 12 هزار و 823 نفر جهت دریافت تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند که پرونده دو هزار 573 واحد تکمیل و تسهیلات برای آن‌ها اختصاص یافته است.
 
صدری با اشاره به راه‌اندازی صندوق مکانیزه فروش در دو هزار 692 واحد صنفی تصریح کرد: بیش از 12 هزار و 610 مورد از صنوف استان مجهز به دستگاه کارت‌خوان شده‌اند.
 
وی ضمن تأکید بر لزوم نصب برچسب قیمت در واحدهای صنفی گفت: در استان زنجان نیازمند توجه ویژه اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی تحت پوشش آن‌ها در زمینه نصب برچسب قیمت هستیم، به طوری که این امر تأثیر به‌سزایی در جلب رضایت مشتریان دارد.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تمهیدات صورت گرفته در این راستا اظهار کرد: در جهت تأمین اقلام مورد نیاز مردم در این ماه نمایشگاه‌های طرح ضیافت در سطح استان برگزار می‌شود و ما نیز در تلاش هستیم اقلام مورد نیاز مردم را خریداری و در این نمایشگاه‌ها در اختیار مردم قرار دهیم.
 
صدری بازار را بزرگ‌ترین زنجیره اقتصادی در کل کشور عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین گوناگونی حرف در بازار و اصناف قابل مشاهده است و ایجاد رفاه ‌اجتماعی برای مردم نیز جزو وظایف این زنجیره بزرگ اقتصادی محسوب می‌شود.
 
کد خبر 1636716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha